Данас од 18 часова свечано отварање „Фестивала љубави“

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Feb.2023, 09:09

Данас од 18 часова свечано отварање „Фестивала љубави“

Уз традиционално пуштање балона и Чарли Браун бенд данас у 18:00 часова ће бити отворен „Фестивал љубави“ на платоу испред тржног центра Променада. Фото: PrtSc/novisad.travel Љубавна капија и цветни зид са исписаном речју „ЉУБАВ“ на више светских језика, сигурно ће постати ваша омиљена >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << места за фотографисање и стварање нових успомена.
Своје фотографије са фестивала можете поделите на друштвеним мрежама  уз хештег #ПроменадаФестивалЉубави, а екипа фестивала ће их свакодневно објављивати. Комплетан програм фестивала, као и распоред активација, можете погледати на линку.
Bazar antikviteta i Market nedeljom 12. februara u SKCNS Fabrici

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Данас од 18 часова свечано отварање „Фестивала љубави“ се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.