Рок, поп, панк или џез? Шта бирате овог петка? (петак, 17. новембар)

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Nov.2023, 08:06

Рок, поп, панк или џез? Шта бирате овог петка? (петак, 17. новембар)

Петак! Дан када једва чекамо да завршимо посао и да  кренемо да се дружимо са пријатељима и да се проводимо. А провода, добре музике и фантастичних дешавања за свачији укус и нашем граду има толико да је тешко одлучити се и посетити само један догађај. Фото: Градске инфо Ево шта >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << нас очекује овог петка у Новом Саду:
На Рибљој пијаци вечерас ће се одржати 6. „Start up“ Новосадски ноћни базар.
Фото: Facebook.com И овај Ноћни базар ће почети у 17:00 часова, а зове се „Start up“ јер је посвећен излагачима – почетницима у пословању, којима је подршка свих нас и те како потребна.
Дођите да базарите, пазарите и одлично се проведете!
Омладински савез удружења „OPENS“ позива студенте на Међународни дан студената, глобално признат дан посвећен студентској заједници и њиховим доприносима друштву. Фото: opens.rs Oд 13:30 – 18:00 часова разговарају о својим правима, изазовима и потребама у Омладинском центру „OPENS“ (Белевар деспота Стефана 5).
Међународни дан студената је такође прилика да се повежете са другим студентима и уз најбоље говорнике информишете о: подршци менталном здрављу студенатa могућностима ангажовања у студентским организацијама програмима стручних пракси и мобилности (размена) студената програмима усавршавања и запослења студената ОВДЕ можете пронаћи више информација о програму и говорницима.
А ако сте се уморили од тражења партнера по Тиндеру и Фејсбуку, онда је ово дешавање баш за вас.
„Speed dating“ се одржава данас у „Lezz go caffee-u“, на адреси Фејеш Кларе 56.
Фото: Instagram.com/find.a.date.bgd Ако се питате како то изгледа „Speed date“ онда је ред да вам објаснимо.
Сваки учесник има папир и оловку испред себе, бележећи имена и презимена особа с којима разговара. Кључна одлука доноси се писмено: да ли желе наставити комуникацију са „ДА“ или се повлаче са „НЕ“.
Недељу дана након догађаја, стижу резултати спојева.
У нашем граду вечерас ће фантастични вокали наступити. Концерт Тијане Богићевић у Српском народном позоришту од 21:00 час Концерт Тонија Цетинског на Спенсу од 20:30 часова Поред концерата у нашем граду данас се одржавају и два фестивала: 16.“To Be Punk.“ Фестивал  у СКЦНС Фабрици.
Фото: skcns.org Детаље фестивала и цео програм пронађите на сату организатора.
Џез фестивал нам данас припрема два узбудљива концерта. Од 20 часова представиће се секстет најпознатијег руског џез трубача Алекса Сипиагина и нашег сјајног бубњара, композитора и аранжера Владимира Костандиновића.
Од 22 часа трио Ференца Немета, мађарског бубњара који је за свој ауторски албум „Freedom“ добио једно од најпрестижнијих признања у свету џеза – „Independent Music Awards“.
А плесни подијум Хале 2, Новосадског сајма завртеће SNTS, Lag, Synsane i MICYVID x IVV.LMTD.
У Српском народном позоришту и данас можете погледати од 19:00 часова представу „Скупљачи перја“.
Уживајте!
Dom zdravlja Novi Sad organizuje predavanja povodom Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Рок, поп, панк или џез? Шта бирате овог петка? (петак, 17. новембар) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.