Сунчани дани, интересантна дешавања, добре свирке, бесплана тура и одличне представе овог викенда у Новом Саду! (17. и 18. фебруар)

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Feb.2024, 08:00

Сунчани дани, интересантна дешавања, добре свирке, бесплана тура и одличне представе овог викенда у Новом Саду! (17. и 18. фебруар)

Осећате лептириће у стомаку? Неки чудан налет позитивне енергије? Можда сте се заљубили, а можда је то само зато што је викенд освануо. И зато што се надате да ће и данас били леп и сунчан дан, сличан јучерашењем. Фото: Градске инфо И не грешите ове суботе температура ће се кретати >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << од 1 до 13 степени. Недеља ће бити мало тмурнија, без сунца, али без падавина. Најнижа температура ће бити 5, а највиша 13 степени.
Ево шта нас очекује у Новом Саду овог викенда: Једно од највољенијих и најутицајнијих панк имена, енглески бенд „Peter and the Test Tube Babies“, враћа се у СКЦНС Фабрику после пуних 10 година, у суботу, 17. фебруара, а као локална подршка наступиће Фискални рачун из Бечеја.
Фото: new.gigstix.com На билетарници Фабрике на дан концерта цена улазнице биће 1.800 динара.
Врата Фабрике и билетарница отварају се у 20 часова, а концерт ће почети у 21:00 час.
У Дому културе одржава се журка Дискулутра. Улаз је бесплатан, а резервације су на 063 545 495.
Фото: Градске инфо У Позоришту младих на репертоару овог викенда можете погледати следеће представе:
Субота, 17. фебруар Представа „Потрага за плавим зецом“ од 11:00 часова Недеља, 18. фебруар Представа „Весели музичари“ од 11:00 часова Представа „39 степеника“ од 20:00 часова И у Српском народном позоришту на репертоару су фантастичне представе:
Субота, 17. фебруар Представа „Севиљски берберин“ од 19:00 часова Представа „Скупљачи перја“ од 19:30 часова Недеља, 18. фебруар Представа „Убиство у Оријент експресу“ од 20:00 часова ЈГСП “Нови Сад“ обавештава путнике да ће аутобуси у наредним данима саобраћати у следећем режиму: Субота, 17. фебруар:
Ред вожње за суботу
Недеља, 18. фебруар:
Ред вожње за недељу
„Фестивал љубави“ позива све Новосађане, госте, туристе и све који желе да науче нешто више о историји Новог Сада на бесплатну тематску туру „Водич кроз љубавну историју Новог Сада“, у суботу, 17. фебруара у 12:00 часова. Фото: Facebook.com/festivalljubavi Место окупљања: Трг слободе.
Забава некадашње новосадске младежи и љубави славних личности. Кроз ову шетњу сагледаћете Нови Сад кроз приче о великим љубавима славних личности које су уткале своје животне приче у историју овог града.
Бесплатна тематска тура, са почетком од 12.00 часова трајаће 60 минута, а публику ће са занимљивом историјом Новог Сада упознати туристички водич Биљана Милошевић.
Пријаве путем мејл адресе: ivana.damjanovic.cpg@gmail.com.
Јавно предузеће ,,Спортски и пословни центар Војводина“ обавештава грађане да у суботу, 17. фебруара 2024. године на затвореним базенима СПЕНС-а неће бити грађанских смена. Фото: Градске инфо Смене се отказују због одржавања Првенства Војводине у пливању.
Ако сте гледали цртани филм Астерикс и Обеликс, сигурно ће вас занимати како су деца одрастала у Старом Риму? Шта су радили и како су се забављали одрасли, ко су били гладијатори и како су обучавани римски војници, и свакако, ко је носио позлаћене шлемове, те како су исти доспели у Музеј Војводине?
Посетићемо радионице стакла у Сирмијуму, а потом и фрозен техником украшавати стаклене тегле. Потребно је донети једну стаклену теглу.
Фото: Facebook.com/MuseumofVojvodina Играоница Замрзнуто царство је намењена деци од 5 до 10 година, одржаће се у недељу, 18. фебруара у 11 сати.
Напомена: Обавезна пријава pedagoska.sluzba@muzejvojvodine.org.rs.
Уживајте!
Lista razloga zbog kojih Novi Sad važi za grad mladih

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сунчани дани, интересантна дешавања, добре свирке, бесплана тура и одличне представе овог викенда у Новом Саду! (17. и 18. фебруар) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.