Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Nov.2023, 11:07

Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за петак и предстојећи викенд 17, 18 и 19. новембар (ВИДЕО)

У нашој емисији ”Дневне инфо” можете се информисати о најважнијим дешавањима у Новом Саду која нас очекују данас и за предстојећи викенд 17, 18 и 19. новембар. @gradskeinfo
МЕЂУНАРОДНИ ДАН СТУДЕНАТА #viral #fyp #foryoupage #serbia #tiktok #serbiatiktok #medjunarodnidanstudenata #studenti #dnevneinfo #gradskeinfo #vestinovisad
♬ original >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << sound – gradskeinfo
MЕЂУНАРОДНИ ДАН СТУДЕНАТА Нови Сад данас обележава Међународни дан студената. У Oмладинском центру ОПЕНС, одржаће се конференција која има за циљ да подигне свест о правима изазовима и потребама студената у Новом Саду. Почетак конференције заказан је за 13 часова.
ИЗМЕНА САОБРАЋАЈА У ТЕМЕРИНУ Почиње рехабилитација коловоза у најдужој улици у Србији. У Новосадској улици у насељу Темерин у наредном периоду биће на снази обустава саобраћаја. Радови би према плану требали да буду готови до 1. децембра ове године. Из ЈГСП “Нови Сад” обавештавају да ће у току радова бити на снази и измена трасе аутобуса на линији број 32.
ПРИПРЕМА “ЛЕДЕНЕ ШУМЕ” У току су припремни радови за манифестацију “Ледена шума” која ће ове сезоне бити одржана у периоду од 15. децембра до 14. јануара следеће године. У току припремних радова могуће је повремено затварање делова пешачке стазе у Дунавском парку.
6. “START UP” БАЗАР Вечерас вас на Рибљој пијаци очекује 6. „Start up” Новосадски ноћни базар. Прилику да се упознате са излагачима – почетницима у пословању имаћете од 17 до 23 часа.
ПАНК ФЕСТИВАЛ Шеснаесто издање “To be punk” фестивала почиње данас и трајаће до суботе 18. новембра. Фестивал ће се одржати у Фабрици, а вечерашњи програм почиње концертом бенда Невен од 20 часова.
БИГ СЛАТКИ МАРКЕТ Шопинг центар “Биг Нови Сад” данас и сутра претвара се у прави рај за љубитеље слаткиша. Атријум шопинг центра биће место одржавања “Биг слатког маркета” са разноврсном понудом домаћих колача, слаткиша и укусних пецива.
КОНЦЕРТИ Љубитеље поп музике вечерас у Новом Саду очеукују два концерта. Наступ Тонија Цетинског почеће вечерас у 20 часова и 30 минута у Великој сали СПЕНС-а,док је сцена СНП-а вечерас од 21 час резервисана за концерт Тијане Богићевић.
Ни љубитељи рока овај викенд нису заборављени. “ROCK MARATHON” одржаће се сутра, 18. новембра на СПЕНС-у са почетком од 19 часова.
ПРЕВЕНТИВНИ ПРЕГЛЕДИ Новосађани не заборавите, Дом здравља “Нови Сад” у недељу организује превентивне прегледе у објекту на Лиману 4. Прегледи ће се вршити од 08:00 до 16:00 часова.
ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА У Новом Саду данас кишовито. Минимална дневна температура износиће 4, док се максимална очекује до 12 степени целзијуса.
Da li mislite da bi radnici u određenim profesijama mogli biti ljubazniji? – pitali smo Novosađane povodom Svetskog dana ljubaznosti (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за петак и предстојећи викенд 17, 18 и 19. новембар (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.