Промоција књиге „Арсенал“ Јелене Марићевић Балаћ, 17. маја

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Maj.2023, 11:12

Промоција књиге „Арсенал“ Јелене Марићевић Балаћ, 17. маја

Промоција књиге „Арсенал“ Јелене Марићевић Балаћ одржаће се у среду, 17. мај, са почетком у 19:00 часова, у Дигиталном омладинском центру (Војводе Путника 1). Фото: Pixabay/moritz320 О књизи говоре ће говорити Проф. др Драган Станић, Ленка Настасић (књижевна критичарка), Лазар Букумировић >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << (књижевни критичар) и ауторка књиге. Уредница програма је Весна Живковић.
О аутору: Јелена Ђ. Марићевић Балаћ – рођена је 31. маја 1988. године у Кладову. Радила је као лектор српског језика на Јагјелонском универзитету у Кракову. Запослена је у звању доцента на Одсеку за српску књижевност и језик Филозофског факултета у Новом Саду.
Докторирала је 2016. године (тема: Барок у белетристичком опусу Милорада Павића). У уредништву је Летописа Матице српске и председник Омладинског одбора Матице српске.
Добитник је награда: Боривоје Маринковић за 2014. годину и Доситејево златно перо за 2018. годину. Објавила је две стручне књиге Легитимација за сигнализам: пулсирање сигнализма (Београд 2016) и Трагом бисерних минђуша српске књижевности: ренесансност и барокност српске књижевности (Нови Сад 2018), као и песничку књигу Без длаке на срцу (Београд 2020).
Bajka koja se peva: „Čarobna frula“ Volfganga Amadeusa Mocarta 15. i 17. maja (FOTO)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Промоција књиге „Арсенал“ Јелене Марићевић Балаћ, 17. маја се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.