16 екипа из шест различитих држава: „Novi Sad Indoor Baseball 2024“ 24. и 25. фебруара на СПЕНС-у

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Feb.2024, 14:32

16 екипа из шест различитих држава: „Novi Sad Indoor Baseball 2024“ 24. и 25. фебруара на СПЕНС-у

Бејзбол и софтбол клуб Нови Сад по 17. пут организује један од највећих дворанских бејзбол турнира за децу до 15 година од . „Novi Sad Indoor Baseball 2024“ ове године ће окупити чак 16 екипа из Аустрије, Словеније, Хрватске, Бугарске, Мађарске и Србије. Фото: Промо Ово је до сада највише екипа >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на турниру (12 је до сада било највише), а турнир се игра у великој сали СПЕНС-а 24. и 25. фебруара. Играће се 48 утакмица, а тутулу брани екипа „Red Wolves“ из Будимпеште.
Током тунира у западном холу клуб организује „Fun Fest“ где ће сви имати прилику да се опробају у ударању и бацању лоптице.
Како је овај турнир изгледао претходне године, можете погледати у нашем видео прилогу:

Nova dečija igrališta za neke nove klince (FOTO/VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак 16 екипа из шест различитих држава: „Novi Sad Indoor Baseball 2024“ 24. и 25. фебруара на СПЕНС-у се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.