Празнично и данас у Новом Саду! (петак, 16. фебруар)

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Feb.2024, 08:00

Празнично и данас у Новом Саду! (петак, 16. фебруар)

Данас нас очекује сунчан дан, највиша дневна температура ће бити 14 степени, а најнижа дневна температура ће бити 1 степен. Фото: Градске инфо У нашем граду и у целој Србији је и данас празнична атмосфера. Многе установе и данас раде по измењеном радном времену.
Због обележавања >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Дана државности и данас, све службе Дома здравља „Нови Сад” радиће према празничном распореду. Служба опште медицине и Служба здравствене заштите радника дежураће у објекту „Јован Јовановић Змај” од 7 до 20 сати.
Градски аутобуси  ће данас саобраћати по реду вожње за недељу. Фото: Градске инфо Паркинг је и данас бесплатан. Током празника дежураће екипа „паук” службе.
Новосадске пијаце ће радити од 6 до 14 часова (радно време као недељом).
Данас је идеалан дан да посетите Музеј Војводине и Галерију Матице српске.
Музеј ће радити од 11 до 18 часова, а улаз ће бити бесплатан. Искористите прилику да посетите  сталну поставку и изузетну изложбу Стакло, да уживате уз аудио водич, интерактивно истраживање помоћу Харлампијеве мапе, или у вођеној тури која ће бити организована током дана, у 12, 14 и 16 часова.
Галерија Матице српске ће радити од 10 до 18 часова. Улаз за посетиоце ће и данас бити бесплатан. Изложбу „Паја Јовановић и Густав Климт“ можете посетити још 2 дана! Последњи дан изложбе је недеља, 18. фебруар, а током државног празника Галерија Матице српске радиће по стандардном радном времену, а улаз у Галерију биће бесплатан за све посетиоце од среде до петка! Искористите ову прилику, као и овај слободан дана да посетите изложбу.

Јавно предузеће ,,Спортски и пословни центар Војводина“ информише јавност да ће током предстојећег празника Сретења – Дана државности Републике Србије данас објекат радити према распореду за радни дан.
Базен: 6.30-7.30 – бизнис смена
9.30-11.00/ 11.30-13.00/ 16.30-18.00 / 19.30-21.00
Ледена дворана: 10.30-12.00 / 18.00–19.30
Објекат ће бити отворен, а трговачки и спортски простори радиће према редовном распореду.
А на СПЕНС-у осим редовних активносит стиже данас и један пројекат који је Новом Саду био неопходан – ПРВИ ГАС СРБИЈЕ! Фото: new.gigstix.com У Герили журка „Sorry for Party Rocking“ од 21:00 час.
Карте се купују искључиво на улазу, а цена карте ће првих сат времена бити 300 динара, а након тога 400 динара.
Резервације столова: 064/269-60-81.
Уживајте!
Koji se specijaliteti vežu za Novi Sad i gde ih možete pronaći?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Празнично и данас у Новом Саду! (петак, 16. фебруар) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.