Слаб снег нам стиже овог уторка у Нови Сад! (уторак, 16. јануар)

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Jan.2024, 08:01

Слаб снег нам стиже овог уторка у Нови Сад! (уторак, 16. јануар)

Овај уторак ће бити осетно хладнији од понедељка, пре подне облачно повремено са слабим снегом. После подне ће бити суво уз постепено разведравање, али хладно. Максимална дневна температура неће прећи 2 степена, а јутарња температура биће -4. Фото: Градске инфо И можда по оваквом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << дану је тешко размиљати о лету, они коју имају намеру да продуже уговоре о закупу кабина на Штранду морају да мисле на лето и планове за лето. Продужење уговора о закупу кабина на Штранду почело је јуче и трајаће до 1. марта.
Закуп ће се обавља на главној благајни Штранда радним данима од 10 до 18 часова, а Новосађани ће плаћати исте цене као и прошле године за малу кабину 15 000 динара, док ће за велику бити потребно издвојити 20 000 динара.
Ево шта нас данас очекује у Новом Саду: Мултимедијална изложба посвећена Тишми  у КЦНС
Мултимедијална изложба „Сећај се заувек: Александар Тишма“ биће отворена данас у 19:00 часова у Ликовном салону Културног центра Нови Сад поводом стогодишњице рођења писца Александра Тишме.
Изложба ће бити прилагођена слепим и слабовидим особама, а биће отворена до 30. јануара.
Изложба „Рефлексија душе“ биће отворена у 19:00 часова у галерији „Форма“. Радови су дело уметнице Милице Ковачевић.
Галерија „Форма“ налази се у Илије Огњановића 3.
У Српском народном позоришту можете погледати представу „Бертове кочије или Сибила“ од 19:30 часова.
Фото: Градске инфо Филокафе: Шта значи бити прави пријатељ? Открите у Зенит Букс књижари вечерас од 19:00 часова.
Центар за едукацију и филозофску праксу – Филоцентар вас позива на нови Филокафе!
Тема: Шта значи бити прави пријатељ?
Уживајте!
Časopisi i novine koje su Novosađani čitali pre više od 100 godina

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Слаб снег нам стиже овог уторка у Нови Сад! (уторак, 16. јануар) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.