Четвртак, дечак који иде у четврти разред или дан одличан за провод у Новом Саду? (четвртак, 16. новембар)

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Nov.2023, 08:01

Четвртак, дечак који иде у четврти разред или дан одличан за провод у Новом Саду? (четвртак, 16. новембар)

Четвртак. Није дечак који иде у четврти разред, већ дан када смо све ближи викенду и дан када је расположење више него добро. У Новом Саду овај четвртак је дан пун дешавања! Премијере, представе, фестивали, концерти… све што пожелети можете. Фото: Градске инфо Ево шта нас очекује >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << овог четвртка у Новом Саду: Овог четвртка највиша дневна температура биће 15 степени, најнижа јутарња биће 4 степена.
Светски дан филозофије се ове године обележава данас, 16. новембра.
Филокафе ће се одржати у кафе-књижари Зенит, са почетком у 19:00 часова. Тема овог Филокафеа биће Трансхуманизам и будућност (без) човека.
Данас можете погледати неке од фантастичних представа у позориштима: Позоришна представа „Чекајући њега“ (по мотивима „Чекајући Годоа“ С. Бекета) од 20:00 часова у великој сали Културног центра Нови Сад. Улазнице у продаји на благајни КЦНС.
Фото: Wikimediacommons/Balkan Photos У Српском народном позоришту можете погледати две представе: Представа „Скупљачи перја“ од 19:30 часова Премијера опере „Травијата“ од 19:00 часова На сцени Позоришта младих данас ће се наћи „Ксенија и ловац“ од 18:00 часова.
Грчки бенд „Godsleep“ наступиће вечерас у СКЦНС Фабрици, у склопу европске турнеје под називом “Permanent Vacation”. Фото: snp.org.rs Цена улазнице је 800 динара. Врата Фабрике отварају се у 20:00 часова. Концерт ће почети у 21:00 час.
Програм Џез фестивала данас у 20:00 часова отвара ZZ Quartet, модеран састав хармонијског џеза који предводе хрватски гитариста са ротердамском адресом Ратко Зјача и италијански акордеониста Симоне Закини.
У 22:00 сата на бину излази Drumbooty квинтет познатог српског бубњара и композитора Предрага Пеђе Милутиновића.
Ако нисте купили карте за ове наступе можете их купити на свим продајним местима „Gigstixa“ као и онлајн.
Поједине улице ће остати без струје. ОВДЕ погледајте које.
Због планираних радова на водоводној мрежи без воде ће од 8 до 15 сати бити Улица Бранислава Букурова и околне улице у Сремској Каменици.
Напомена: Постоји могућност да ће у току радова, уколико за тим буде потребе, блокада водоводне мреже бити продужена и проширена.
Уживајте!
Šta kupuju domaći, a šta stranci? Najlepši suveniri Novog Sada

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Четвртак, дечак који иде у четврти разред или дан одличан за провод у Новом Саду? (четвртак, 16. новембар) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.