Инфо сесија о промоцији волонтирања за младе, понедељак, 16. октобра

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Okt.2023, 14:22

Инфо сесија о промоцији волонтирања за младе, понедељак, 16. октобра

У оквиру Фестивала менталног здравља ЕУ инфо Поинт заједно са Институтом за јавно здравље Војводине организује Инфо сесију о промоцији волонтирања за младе. Фото: ЕУ инфо поинт Инфо сесија ће се одржати у понедељак, 16. октобра од 18 до 19.30 часова у просторијама ОПЕНС-а (Булевар >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << деспота Стефана 5).
Инфо сесија у вези са могућностима волонтирања у Новом Саду има за циљ да прикаже различите могућности за младе, као и начине на које се може допринети заједници на овом пољу. Посебан фокус биће на програмима волонтирања за младе у државама Европске уније, али и у другим организацијама које су подржане од стране Европске уније. У сесији учествују: Омладински центар ОПЕНС, Новосадски волонтерски сервис (НВС), Црвени крст Војводине, СПАНС, Центар за омладински рад, Покрет горана Војводине и Еразмус студентска мрежа. Такође, биће речи и о томе на који начин, поред доприноса заједници, волонтирање доприноси и менталном здрављу волонтера. Инфо сесија је намењена родитељима и младима.
Учесници ће бити представници ОПЕНС/НВС-а, Црвеног крста Војводине, СПАНС-а, Центра за омладински рад, Покрета горана Војводине, Еразмус студентске мреже. Водитељка инфо сесије биће Јелена Анђеловски (ЕУ инфо поинт Нови Сад).
За овај догађај није потребна пријава.
Догађај се одржава у оквиру 8. Фестивала менталног здравља у Новом Саду. Целокупан програм Фестивала се налази на линку.
Фестивал менталног здравља покреће важне друштвене теме и преиспитује положај менталног здравља у друштву. Овај Фестивал од 2016. године организује Институт за јавно здравље Војводине, у сарадњи са релевантним установама и организацијама, а подржава га Градска управа за здравство Града Новог Сада и Делегација Европске уније у Републици Србији.
Danas je idealan dan da ostavite pušenje! (ponedeljak, 16. oktobar)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Инфо сесија о промоцији волонтирања за младе, понедељак, 16. октобра се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.