Стефан Миленковић и Камерата Нови Сад на НЕО фестивалу 16. јуна

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Jun.2023, 07:44

Стефан Миленковић и Камерата Нови Сад на НЕО фестивалу 16. јуна

Овогодишњи Фестивал НЕО отвориће виолиниста Стефан Миленковић и Камерата Нови Сад једним од најпродаванијих пројеката класичне музике у региону у последње три сезоне- Кармина Бурана. Фото: new.gigstix.com Стефан ће наступити, 16. јуна од 20:00 часова.
После турнеја по Италији, Словенији, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Црној Гори, Македонији и многим градовима Србије ово ће бити новосадска премијера и то на једном од најлепших новосадских тргова- на платоу иза катедрале. Не пропустите један од хајлајтова сезоне Камерате Нови Сад у којој обележава 35 година од оснивања.
На програму Карл Орф- Ана Крстајић, Queen, Пјацола, Гершвин.
Ту су ансамбл Камерата Нови Сад, и гудачки квартет Рубикон, солисти из Јапана, али и многи други.
НЕО ће и ово године понудити узбудљиве, оригиналне и до сад ретко извођене „ноте“, низом концерата који негују различите музичке жанрове и инструменталне комбинације.
Festival vina „Interfest“ stiže u naš grad

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Стефан Миленковић и Камерата Нови Сад на НЕО фестивалу 16. јуна се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.