Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Jan.2024, 11:07

Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за понедељак, 15. јануар (ВИДЕО)

У нашој емисији ”Дневне инфо” можете се информисати о најважнијим дешавањима у Новом Саду која нас данас очекују. За понедељак, 15. јануар за вас смо издвојили: @gradskeinfo
Све што треба да знате о друштвеном и културном животу нашег града. #dnevneinfo #gradskeinfo #nsuzivo #novisad
♬ original >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << sound – gradskeinfo
ВАУЧЕРИ ЗА ОДМОР У СРБИЈИ Данас почиње пријава грађана за коришћење ваучера за субвенционисани одмор у Србији. Грађанима ће бити на располагању 100 000 ваучера у максималној вредности од 10 000 динара. Право на ваучере имају запослени у висини зараде до 80 000 динара, незапослени, пензионери као и лица старија од 65 година која не остварују право на пензију, носиоци права на туђу негу и помоћ, ратни војни инвалиди, студенти и носиоци пољопривредних газдинстава. Пријаве се могу поднети на шалтерима ЈП „Пошта Србије“ на територији целе државе.
„Scan Car“ ПОЧИЊЕ СА РАДОМ ЈКП „Паркинг Сервис“ Нови Сад од данас започиње примену система електронске контроле наплате паркирања, која ће се вршити из видно обележеног аутомобила у покрету. Налог за плаћање посебне паркинг карте више се неће постављати на ветробранско стакло возила, а информација о евентуално издатој електронској посебној паркинг карти моћи ће да се пронађе на интернет страници Паркинг сервиса. Такође од данас папирне паркинг карте више нису у оптицају, а накнада за паркирање моћи ће да се плати куповином електронске паркинг карте, на више продајних места у граду, а списак можете пронаћи на интернет страници www.parkingns.rs
ЗАКУП КАБИНА НА ШТРАНДУ Продужење уговора о закупу кабина на Штранду за 113. купалишну сезону такође полчиње данас и трајаће до 1. марта. Закуп ће се обављати на главној благајни Штранда радним данима од 10 до 18 часова, а Новосађани ће плаћати исте цене као и прошле године за малу кабину 15 000 динара, док ће за велику бити потребно издвојити 20 000 динара.
ОТВАРАЊЕ ИЗЛОЖБЕ „ДаНС данас“ Вечерас од 19 часова имаћете прилику да присуствујете отварању изложбе „ДаНС данас“ чланова Друштва архитеката Новог Сада у Културној станици „Еђшег“. Овом изложбом организатори најављују приказ пресека активности чланства, актуелне тенденције, афинитете и њихове правце размишљања.
ПОЗОРИШНА ДЕШАВАЊА Представу „Не’мош побећи од недеље“ вечерас ћете имати прилику да погледате у Српском народном позоришту од 20 часова и 30 минута на Камерној сцени.
ВРЕМЕ У Новом Саду данас облачно и топлије, повремено са кишом. Дуваће слаб и умерен јужни и југоисточни ветар, а јутарња температура биће 2 степена, док је максимална дневна предвиђена до 9 степени целзијуса.
Са најважнијим вестима из друштвеног и културног живота сутра за вас колегиница Даница од 10 часова ујутру!
Ponedeljak, dan za promene, polazak u školu, dijetu i nove početke! (ponedeljak, 15. januar)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за понедељак, 15. јануар (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.