Средом је тако мало потребно да се човек осећа добро у Новом Саду! (среда, 15. новембар)

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Nov.2023, 08:01

Средом је тако мало потребно да се човек осећа добро у Новом Саду! (среда, 15. новембар)

Знамо сви да је среда постала нови петак, средом се можете у Новом Саду провести и боље него петком. Толико дешавања да просто човек не зна за које да се одлучи. Фото: Градске инфо Ево шта нас све очекује ове среде у Новом Саду: Најнижа дневна температура биће 10 степени, док ће највиша >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << дневна температура бити 15 степени.
Џез фестивал ће данас у 20:оо часова, отворити Кениј Гарет (The Kenny Garrett and the Sounds From The Ancestors), прослављени саксофониста, композитор и аранжер, добитник награде Греми он је једно од највећих имена актуелне светске џез сцене.
Фото: Градске инфо Након Кенија од 22 сата, наступиће маестрални кубански пијаниста и композитор Алфредо Родригез (Alfredo Rodriguez), који у Нови Сад долази са својим триом.
Ако нисте купили карте за ове наступе можете их купити на свим продајним местима „Gigstixa“ као и онлајн.
У Српском народном позоришту од 19: 30 часова можете погледати представу „Скупљачи перја“.
У Новосадском позоришту од 19:00 часова представа „Капетан прљави Фреди“.
Вечерас још једно вече црног хумора у Герили од 20:30 часова. Стандардна екипа црних комичара:
Никола Силић, Александар Перишић, Ненад Стефановски, Филип Угреновић, Бранко Крсмановић.
Више информација можете пронаћи на Фејсбук страници организатора.
У сарадњи са Клубом уметника БИНА – КУБ данас са почетком у 19:00 часова, Библиотечки огранак „Мирослав Антић” (Сајлово 37) организује музичко-поетско вече под називом „Срећан човек срећу ствара”. Програм се састоји од избора песама за певање и казивање, одабраних тако да слушаоца емотивно ангажују и, уз измену у динамици и пажљиво биране прелазе, држе пажњу од почетка до самог краја.
Фото: Pexels/Pixabay Посетиоци ће имати прилику да чују стихове Милоша Црњанског, Мирослава Антића, Душка Радовића и других.
У програм су укључена два инструмента – гитара и укулеле – а изводи га Драгана Младенов, сценска уметница са богатим искуством из области позоришта, музике, плеса и лепе књижевности
Поједине улице ће остати без струје. ОВДЕ погледајте које.
Од данас се дређује привремена забрана одвијања саобраћаја у Улици Драгише Брашована у Новом Саду, испред кућних бројева 3, 5 и 16, као и у раскрсници улица Драгише Брашована и Ресавске, због извођења радова на изградњи канализационе мреже на Лиману 2, у оквиру пројекта „Чиста Србија“.
Фото: Pixabay/Taken Напомена: Привремена измена режима саобраћаја важи у периоду од 15. новембра 2023. године до 15. децембра 2023. године.
Повратак аутобуских линија на редовне трасе у Петроварадину, линије 3, 9, 60, 61, 62, 63 . Аутобуси на линијама 3, 9, 60, 61, 62 и 63, од јуче, поново саобраћају редовним трасама. Привремени режим саобраћаја био је на снази због радова на реконструкцији коловоза у Прерадовићевој улици у Петроварадину.
Уживајте!
Duh Toskane u Novom Sadu – ova Vespa stara 66 godina kompletno je restaurirana delovima iz Italije (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Средом је тако мало потребно да се човек осећа добро у Новом Саду! (среда, 15. новембар) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.