Концерт Звонка Богдана на крову Променаде, 15. јула

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Jul.2023, 08:45

Концерт Звонка Богдана на крову Променаде, 15. јула

Концерт Звонка Богдана на крову новосадске Променаде права је посластица за љубитеље добре, старе и непролазне песме. Фото: PrtSc/new.gigstix.com Овај џентлмен и достојанствени уметник освојио је срца љубитеља добре песме свих генерација. Његове песме, носе мирис равнице, прошлих времена >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и дана, а говоре о љубавима које не пролазе, коњима који слободно јуре, Дунаву и боемском животу у биртијама Баната, Бачке и Срема.
Квалитет Богданових ауторских песама најбоље показује чињеница да их данас многи доживљавају као изворне народне песме – „Еј салаши на северу Бачке“, „Говори се да ме вараш“, „Већ одавно спремам свог мркова“, „Не могу се тачно сетит лета“, „Прошле су многе љубави“, „Живот тече у лаганом ритму“… и наравно „Не вреди плакати“.
Звонко ће на концерту на променади певати и класике тамбурашке музике као што су „У том Сомбору“, Када падне први снег“, „На те мислим“, „Осам тамбураша с’ Петроварадина“, „Сеоска сам лола“, као и најновије хитове „Ко те има тај те нема“ и „А ти се нећеш вратити“.
Концерт почиње у 20:00 часова.
Predavanje povodom obeležavanja 90 godina od otvaranja Muzeja Matice srpske – 11. jula u 19 časova

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Концерт Звонка Богдана на крову Променаде, 15. јула се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.