Друга рата пореза на имовину доспева на наплату 15. маја

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Maj.2023, 08:24

Друга рата пореза на имовину доспева на наплату 15. маја

Градска пореска управа Града Новог Сада подсећа порескe обвезнике физичка лица, предузетнике и правна лица да 15. маја 2023. године, доспева за плаћање друга рата годишњег пореза на имовину за 2023. годину. Фото: Pixabay/stevepb Као и претходне године заједно са Решењем о утврђеним обавезама >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << по основу пореза на имовину за 2023. годину, порески обвезници на кућне адресе добили су уплатнице које могу да искористе почев од ове рате.
С обзиром на то да је Законом предвиђено квартално плаћање пореза на имовину, кашњење или једнократно измирење пореске обавезе на крају календарске године доводи до обрачуна и наплате камате по стопи која на данашњи дан износи 16 %. Редовним и благовременим измиривањем пореза обвезници избегавају обрачун и наплату законом прописане камате због кашњења уплата а истовремено, таквим одговорним односом према законским роковима за плаћање пореза, заједно доприносимо бржем и квалитетнијем развоју нашег Града.
Iz Doma zdravlja “Novi Sad” podsećaju građane na službe koje se bave prevencijom i radom sa najmlađima

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Друга рата пореза на имовину доспева на наплату 15. маја се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.