Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Mar.2024, 11:01

Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за четвртак, 14. март (ВИДЕО)

У нашој емисији ”Дневне инфо” можете се информисати о најважнијим дешавањима у Новом Саду која нас данас очекују. За среду, 13. март за вас смо издвојили: @gradskeinfo
Све што треба да знате о друштвеном и културном животу нашег града #dnevneinfo #viral #fyp #foryoupage #serbia #tiktok #serbiatiktok
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << original sound – gradskeinfo
РОЂЕНДАН МИКЕ АНТИЋА На данашњи дан рођен је чувени песник Мирослав Мика Антић. У то име, већ неколико дана траје манифестација Антићеви дани, а данас ће у склопу ње бити организовано полагање венаца испред бисте у Дунавском парку и на Микином гробу од 10 часова, док ће у Градској кући у 12 часова бити додељена годишња награда ”Мирослав Антић”. У 18 часова у издавачкој кући Прометеј организовано је Вече пријатеља Мирослава Антића када ће бити приказан кратак филм о песнику.
ДЕВОЈЧИЦА СА ШИБИЦАМА У ПОЗОРИШТУ МЛАДИХ Представа „Девојчица са шибицама“ биће изведена вечерас у 18 часова у Позоришту младих. Девојчица са шибицама је представа о деци у покрету. О деци којој је улица дом, о деци у коју често не желимо да гледамо. О њиховим бајкама. Представа о детињству, о смрти, о емпатији, о трафикингу и страху.
КОД ВЕЧИТЕ СЛАВИНЕ У СНП-У На сцени „Пера Добриновић“ Српског народног позоришта, са почетком од 19 часова и 30 минута, на репертоару је представа „Код вечите славине”. Ова драма говори о прародитељском греху и последицама поступака наших предака. Један злочин проузрокује следећи и тако даље у узрочно-последичној вези долазимо до модела страдања који не може да се прекине, који траје дан данас.
БИОСКОП Овог пролећа, после скоро деценије, икона комедије Џек Блек враћа се својој улози Поа, најневероватнијег мајстора кунг фуа на свету, у урнебесном новом поглављу омиљене акционе комедије под називом ”Кунг Фу панда 4”. Дугоочекивано синхронизовано филмско остварење приказује се вечерас у КЦ ”Младост” у Футогу са почетком у 18 часова.
ВРЕМЕ У Новом Саду данас можемо очекивати променљиво време са повременим пљусковима. Минимална температура ће бити око 7 степени целзијуса, док ће максимална температура достићи око 11 степени. Препоручује се ношење кишобрана или кишне јакне, посебно током периода када су могући пљускови.
Četvrtak je mali petak! (četvrtak, 14. mart)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за четвртак, 14. март (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.