Позоришна представа „Дечије повреде“ по други пут пред публиком, 14. фебруара

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Jan.2024, 12:36

Позоришна представа „Дечије повреде“ по други пут пред публиком, 14. фебруара

Позоришна представа „Дечије повреде“ одржаће се по други пут 14. фебруара 2024. године, са почетком у 19.30 часова у Позоришту младих у Новом Саду. Фото: промо Дело “Дечије повреде” је црна и романтична комедија, мелодрама, коју је амерички драмски писац Џозеф Раџив написао 2011 године, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << а улоге тумаче Слобода Боба Мићаловић и Вук Костић, а у режији Ивана Вуковића.
Реч је о дуо драми која приказује топлу, људску причу између двоје наизглед сличних индивидуа, пођеднако несрећних и усамљених, који се срећу током раздобља од три деценије. Драма се одвија нехронолошки, временски скаче у прошлост, онда иде изненада у будућност, да би се вратила у садашњост, што доприноси динамици и атрактивности радње.
Комад описује платонски емотивни однос јунака који се од њихове 8. до 38. године сусрећу највише у амбуланти, видају своје ране, односно како назив каже – дечије повреде, које су и психолошке, физичке, на сваки начин болне, кроз патњу и непријатности, а дирљиво је како кроз развојни пут њихове везе током 30 година, иако су са неким другим особама у љубави, заправо никада не одустају једно од другог.
Улазнице за представу се могу купити на благајни и онлајн продајне мреже GigsTix-а.
Šta raditi sa decom ovog petka? (petak, 5. januar)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Позоришна представа „Дечије повреде“ по други пут пред публиком, 14. фебруара се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.