Ни киша, ни тмурно време нам неће покварити овај четвртак! Јер четвртак је мали петак! (четвртак, 14. децембар)

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Dec.2023, 08:00

Ни киша, ни тмурно време нам неће покварити овај четвртак! Јер четвртак је мали петак! (четвртак, 14. децембар)

Овај четвртак ће бити тмуран и најављена је киша, али ће бити и веома топао за ово доба године. Температура ће се кретати од 6 до 10 степени. Фото: Градске инфо Ево шта нас очекује овог четвртка у Новом Саду:
„Stand up“ наступ Небојше Грујића у Културном центру Новог Сада Фото: Facebook.com Након >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << препуне Гериле и одличног наступа прошлог месеца, на радост свих обожаваоца стенд ап комичара Небојше Грујића још једна изведва шоуа „Дођош“ биће изведена у Културном центру Новог Сада.
Небојша је из Лознице, као што и наслов поручује.
Мада му је девојка Сремица што га донекле вади, а и он подсећа на Сремца, бар по стомаку.
Када је дошао у Нови Сад цитирао је славног Цезара, дођош, видех, победих.
Научио је и шта је прави Новосадски ген, Пициген. Стенд ап шоу „Дођош“ карактеристичан по броју 90. То је број минута трајања наступа и број килограма извођача.
Теме које можете чути су Футог, Новосађани, Лозница, Сремице, детињство и др.
Карте можете купити на свим продајним местима „Gigstix-a“ као и онлајн.
У оквиру програма Музичке редакције Културног центра Новог Сада биће уприличен хуманитарни концерт Љепосаве Малбаше (сопран) и Јоване Којић (сопран). Фото: www.kcns.org.rs Гости концерта ће бити Весна Аћимовић (сопран) и Горан Стргар (тенор), уз клавирску сарадњу Ање Риђешић и Маје Грујић. Изводиће се дела Моцарта, Доницетија, Росинија, Белинија и Чајковског.
Концерт подржава организација НУРДОР, а публика ће имати прилику да допринесе организацији својим добровољним прилогом.
Концерт ће се одржати у Културном центру Новог Сада, у клубу „Трибина младих“ са почетком у 19 часова.
Улаз је слободан!
У Културном центру “Лукијан Мушицки” у Темерину почео „Темерински фестивал комедије“.
Спремите се за смех до суза, и уживајте у чистом хумору до 14. децембра.
Програм за данас: Од 19.00 сати представа „КАКО САМ СЕ НАДАЛА ДОБРО СЕ НИСАМ УДАЛА“
Од 21.00 сат представа „ХОТЕЛ 88“
Резервације и продаја – Културни центар “Лукијан Мушицки”. Телефон: 021/851-600
Фото: Facebook.com Фестивал европског филма у Новом Саду биће одржан од од 14. до 17. децембра у биоскопу Арена Синеплекс (Булевар Михајла Пупина 3). Ове године посетиоци ће погледати 7 филмова креираних у европској продукцији, а на репертоару ће се наћи жанровски разноврсна кинематографска остварења.
Филмови ће бити емитовани током четири дана у терминима од 18:00 и 20.30 часова у Сали 4. Последњег дана биће одражана трибина под називом „Перспективе филмске уметности у Србији“ у Сали 1, на којој ће учесници из света филма разговарати о продукцијским капацитетима и приликама за финансирање.
Фото: Промо Улаз на све пројекције је бесплатан, а потребно је пријавити се путем линка: https://euinfo.civicatalyst.org/FEF
Ова филмска остварења део су пројекта Синеуропа, покренутог од стране Европске комисије у новембру 2018. године, с циљем пружања подршке у креирању и унапређењу квалитета европских филмских фестивала. Пројекат се спроводи кроз конзорцијум који чине Гете институт, Француски институт и Синеуропа, портал посвећен промоцији европске кинематографије.
У Позоришту младих можете погледати две представе: Представа „Дебела“ од 11:00 и од 18:00 часова Представа „Било једном на Бријунума“ од 19:30 часова Српско народно позориште на свом репертоару има две представе: Представа „Евгеније Оњегин“ од 19:00 часова Представа „Лажа и паралажа“ од 19:30 часова Поједине улице остају без струје. ОВДЕ погледајте које.
Уживајте!
SPENS premali da primi sve: Na SNS mitingu više hiljada okupljenih, podrška predsedniku nije izostala (FOTO/VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ни киша, ни тмурно време нам неће покварити овај четвртак! Јер четвртак је мали петак! (четвртак, 14. децембар) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.