Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Okt.2023, 16:21

Тринаести по реду фестивал хране 14. октобра у Раковцу

Тринаести по реду фестивал хране, одржаће се у Раковцу у суботу 14. октобра са почетком у 13.00 часова. Организатор фестивала је Удружење жена “Горска Ружа Раковац”, а пријатељи фестивала су Општина Беочин и Покрајински секретеријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Ilustracija/Ustupljena fotografija/nsuzivo.rs – Фестивал се одржава 14. октобра, свечано отварање је планирано за 13.00 часова. Након отварања биће организован културно уметнички програм, тамбурашка музика и фолклорни ансамбли. На фестивалу ће бити присутни локални произвођачи меда и вина. Жеља нам је да прикажемо потенцијале туризма и пољопривреде. Ове године очекујемо потврду учешћа ТОГ, госте из Старог Леца али и осталих удружења жена. Договор је да гостима прикажемо Раковац у најбољем светлу, кроз туристичку туру. Фестивал је сваке године хуманитарног карактера. За ову годину имамо у плану да донирамо лопте КК “Беочин” и ФК “Раковац” – рекла је за наш портал Тања Ајети из “Горске Руже”.
Фото: Ilustracija/Ustupljena fotografija/nsuzivo.rs Otvorena druga po redu šargarepijada u Begeču

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Тринаести по реду фестивал хране 14. октобра у Раковцу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.