Путеви Србије: Канали за електронску наплату путарине раде непрекидно

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Jul.2023, 07:48

Путеви Србије: Канали за електронску наплату путарине раде непрекидно

Јавно предузеће „Путеви Србије“ саопштило је данас да је интензивирало рад на наплатним станицама и да сви наплатни канали, канали за дистрибуцију картица и канали за електронску наплату путарине раде 24 часа дневно без паузе. Фото: Танјуг/Предраг Митић Како се наводи, „спремно >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и организовано“ се дочекује предстојећи викенд, за који очекују да буде један од фреквентнијих у летњој сезони.
У ту сврху, додаје се, повећан је број инкасаната који обезбеђује несметан пролазак возила на аутопутевима у Републици Србији.
Најбржи пролазак кроз наплатне станице омогућава електронска наплата путарине (ЕНП), која значајно скраћује време путовања и омогућава возилима пролазак без заустављања, истиче се у саопштењу.
„Путеви Србије“ још једном су апеловали на возаче, посебно на дужим релацијама, да крећу одморни на пут и у јутарњим часовима када су температуре ваздуха угодније за вожњу.
Drecun: Suđenja uhapšenim Srbima na KiM politička, kao ona u Haškom tribunalu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Путеви Србије: Канали за електронску наплату путарине раде непрекидно се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.