Базар антиквитета, 14. маја у СКЦНС Фабрици

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Maj.2023, 07:46

Базар антиквитета, 14. маја у СКЦНС Фабрици

Базар антиквитета одржава се у недељу 14. маја од 10 до 16 часова, у СКЦНС Фабрици. Фото: PrtSc/skcns.org Посетиоци ће бити у прилици да се упознају с понудом слика, сатова, старих предмета, монографија, књига, као и осталих предмета и објеката који су заокупили пажњу колекционара и љубитеља >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << антиквитета.
Улаз за посетиоце је бесплатан, а за излагаче се учешће наплаћује 500 динара по штанду. Они који желе да излажу треба да се пријаве на мејл jovangvero@yahoo.com.
Поред овога, у недељу се у СКЦНС Фабрици одржава и Маркет недељом, од 16 до 22 часа. На маркету ће се наћи излагачи грнчарије, ручних радова, накита, оргонита, природне козметике…
Улаз је бесплатан.
Bend „The Temple“, 15, maja u SKCNS Fabrici

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Базар антиквитета, 14. маја у СКЦНС Фабрици се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.