Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Dec.2023, 19:51

Спенс пун због сајма кристала: Један комад од 14.000 евра привукао највише пажње (ФОТО)

Заљубљеници у кристале из целе Србије окупили су се овај викенд на СПЕНС-у, а 40 штандова испунио је накит, необрађено полудраго и драго камење, оргонити… Фото:nsuzivo.rs На другом Сајму кристала, полудрагог камења, накита и фосила, представили су се многобројни излагачи, а неки од >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << њих су енерготерапеут Љубиша Тошин, Марија Вега, позната по екстравагантном накиту, Ајви јеwелрy, која је годину дана провела у Индији радећи са тамошњим јувелирима, и многи други.
Фото:nsuzivo.rs Током дружења и најмлађи суграђани су могли да уживају на радионици прилагођеној њиховом узрасту „Кад фосили оживе“, коју је држао Силвестер Пелхе, наставник биологије.
Фото:nsuzivo.rs Оргонити су трансформатори енергије, састављени од природних материјала, смоле и кристала. Управо један такав издвојио се међу осталима, што по свом изгледу што по цени. Његов излагач истиче да га продаје по цени од невероватних 14.000 евра!
Фото:nsuzivo.rs Spektakularni nastupi obeležili su zimski Blokstok festival (FOTO/VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Спенс пун због сајма кристала: Један комад од 14.000 евра привукао највише пажње (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.