Нови Дом здравља, нови позоришни комади – Све је ново данас у Новом Саду (уторак, 13. фебруар)

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Feb.2024, 08:00

Нови Дом здравља, нови позоришни комади – Све је ново данас у Новом Саду (уторак, 13. фебруар)

У срцу Новог Сада, градским улицама које су обасјане светлима и украшене током целе године, дешава се нешто посебно данас. Градоначелник Милан Ђурић, са осмехом на лицу, свечано ће отворити још један Дом здравља, на Видовданском насељу. Фото: Градске инфо Али то није све! У сали >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Нафтне индустрије Србије вечерас ће бити изведена представа „Ноћ у кући господина Колака“. Глумци Бода Нинковић и Ирфан Менсур припремају се да одушеве публику својим изведбама.
Ако волите филмске адаптације на позорници, представа „Скупљачи перја“ игра се у Српском народном позоришту. И не заборавите на позоришни перформанс „Бити жена“ који ће се одржати у Академији уметности, обећава да ће бити незаборавно искуство.
За оне који више воле биоскопско искуство, „Cineplexx Promenada“ нуди прилику да учествују у конкурсу „Дани љубави“ и освоје две повратне авионске карте за Барселону. Данас је идеалан дан за одлазак у биоскоп!
У складу са решењем Градске управе за саобраћај и путеве до 19. фебруара 2024. године привремено ће бити измењене трасе аутобуских линија 1, 3, 5, 5Н, 8,17, 22, 23 и 24. Због радова на санацији хаварије у Улици Јована Суботића, у делу од Улице војводе Бојовића до Масарикове улице.
И док се град буди уз ова дешавања, време нам доноси кишу, али то неће покварити расположење заљубљених који ће вечерас уживати у свим овим догађајима.
Колико ли само прича очекује да се исприча након ових чаробних тренутака? Једно је сигурно, Нови Сад никада не престаје да изненађује својим богатим културним и забавним животом.
Evo gde možete za Dan zaljubljenih – Najromantičnija mesta u Novom Sadu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Нови Дом здравља, нови позоришни комади – Све је ново данас у Новом Саду (уторак, 13. фебруар) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.