Дочекали смо и тај дан! Четвртак је крај радне недеље! ( четвртак, 13. април)

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Apr.2023, 07:00

Дочекали смо и тај дан! Четвртак је крај радне недеље! ( четвртак, 13. април)

Овај пролећни четвртак ће бити сунчан и топао. Већини је ово последњи радни дан, па гледајте да га искористите максимално и уживате у предпразничој атмосфери. Фото: Градске инфо Ево шта вас очекује овог четвртка у Новом Саду: За обожаваоце Новосадског ноћног базара имамо добре >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << вести! Данас на Рибљој пијаци чека вас један посебан Новосадски ноћни базар.
Назван је „Start up“ јер ћете на њему имати прилику да се сусретнете са пуно нових излагача, који ће вас обрадовати новим производима какве до сад нисте имали прилику да видите, пробате и пазарите на Ноћним базарима.
Фото: PrtSc/Facebook.com Као и увек, идеја је да се подрже мали произвођачи, посебно они који су на почетку пословања, да се добро проведемо и да се ускршњи празници дочекају у духу заједнице.
Судар два невероватна света, несвакидашњи спектакл и комад културе далеког истока поново пред српском публиком вечерас у Позоришту младих од 19:30 часова. Фото: PrtSc/pozoristemladih.co.rs Концепт маестра Кеничи Симура из Јапана – АНИМЕ симфонија поново ујединује два удаљена света – најпопуларније аниме филмове и игре и оперски оркестар.
Ансамблом, састављеним од десетина искусних оперских музичара, као и солиста, управљаће диригентска палица јапанског уметника Кеничи Симуре.
Посебна гошћа је јапанска дива Сумика Каназава, а на програму су музика из познатих анимеа и игара: Sailor Moon, Evangelion, Macross, NieR: Automata, Final Fantasy, Chrono Cross, Persona, Samurai Warriors, Dragon Quest, Chrono Trigger, Kingdom Hearts, Ni no Kuni, Nioh друга популарна дела јапанске анимације и индустрије игара.
Музику ће пратити и пројекције филмова.
Фото: Градске инфо Поред овог спектакла у Позоришту младих можете погледати и представу „Пук“ од 18:00 часова.
У Српском народном позоришту на репертоару су две представе: „Јеванђеље по Ф. М. Достојевском“ на сцени Пера Добриновић од 19:30 часова „У Агонији“ на Камерној сцени од 20:30 часова Манифестација „Најлепше Ускршње јаје“ одржаће се у данас на платоу Културног центра „Младост“ у Футогу. У оквиру манифестације, одржаће се дечији вашар, такмичење у осликавању јаја, Зекина томбола, као и биоскопска пројекција. Програм почиње у 16 часова дечијим вашаром.
За све који желе да учествују као излагачи, због ограниченог броја места, неопходна је пријава на број телефона 021/895-225.
Фото: Pixabay/WOKANDAPIX Пројекција филма ”Ноћ” Микеланђела Антонионија у 18:00 у Новосадском Хуманитарном Центру.
Филм ће бити на руском језику са српским титловима. Улаз је 500 динара. У Свечаној сали НИС-а урнебесна комедија „Сокин и Босина“ у 20:00 часова.
Волите ли своју ташту ? Волите ли своју свекрву ? Вероватно обожавате њихове савете, уживате у испуњавању њихових жеља и очекивања и сањарите о задовољењу њихових животних потреба. Ако је тако, сигурно би уживали да вам заједно дођу у посету ? На продужени викенд. А на читав живот ? Ако је за вас остварење таквог сна немогуће, можете да проживите такво искуство заједно са јунацима наше представе, смејући се при том док вас вилице не заболе.
Поједине улице ће остати без струје. ОВДЕ погледајте које!
Бендови „Lazarath“, „Casillas“ и Атомски рат наступиће у СКЦНС Фабрици вечерас од 21:00 час. Фото: PrtSc/skcns.org Lazarath – зуб очњак новосадског хардкора и треша. Шашава дружина, разбацана широм Европе креће у походе, на нову турнеју по старом континенту. Одлучили су да последње припреме и загревање одраде на домаћем терену, а СКЦНС Фабрика то јесте!
Casillas – Парни ваљак Брутал студија! Гласно, напето, тешко и моћно. Реч је о једном од најтврђих бендова из Новог Сада. Да ли неко има храбрости да проба да дефинише који жанр свирају?
Атомски рат – Прави асови провинције. Долазе из Шида и свирају брзо и гласно! Њихова музика је саундтрек твојих мрачних снова.
Улазнице ће моћи да се купе и данас на дан концерта, по цени од 600 динара, на билетарници Фабрике, која ће бити отворена од 20 часова.
Уживајте!
Jednostavni, a sirovi – „Vida“ dezerti jedinstveni u Novom Sadu (VIDEO)

 

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дочекали смо и тај дан! Четвртак је крај радне недеље! ( четвртак, 13. април) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.