Новосадски базар у име љубави и вина 13. и 14. фебруара на Спенсу

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Feb.2024, 16:27

Новосадски базар у име љубави и вина 13. и 14. фебруара на Спенсу

Јавно предузеће ,,Спортски и пословни центар Војводина“ обавештава све заинтересоване да ће се нови, девети по реду, Новосадски базар одржати 13. и 14. фебруара 2024. године од 16,00 до 22,00 сата на првом спрату Спенса (испред некадашње Градске кафане). Фото: Градске инфо Посетиоце очекују >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << излагачи са богатом понудом хране, пића, рукотворина, а новина на овом базару биће пекара Три срца, као и руска посластичарница са специјалитетима ове земље.
За најмлађе посетиоце и на овом базару биће дечији кутак.
За музички програм побринуће се „Otdg Deki“.
Организатор Синергије различитости Вас позива да заједно прославимо празник љубави и вина.
Majke su pokretač svega! Ovo će obradovati sve trudnice: U novosadskom kafiću divan gest mami osmehe žena

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Новосадски базар у име љубави и вина 13. и 14. фебруара на Спенсу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.