Берза винила, Базар антиквитета и Маркет недељом, 13. и 14. маја, СКЦНС Фабрика

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Maj.2023, 13:28

Берза винила, Базар антиквитета и Маркет недељом, 13. и 14. маја, СКЦНС Фабрика

Берза винила, компакт дискова, касета, стрипова и књига одржаће се у суботу, 13. маја, од 10:00 до 15:00 часова. Фото: Градске инфо Број излагача на берзи је ограничен, а учешће се наплаћује 500 динара по штанду. Они који желе да излажу треба да се пријаве на мејл jovangvero@yahoo.com.
У склопу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ове берзе организован је и разговор са аутором изложбе фотографија „Други ритам“, Зораном Трбовићем. Изложба обухвата ретроспективу његових фотографија на којима су неке од најважнијих личности са наше рокенрол сцене. Са њим ће, од 14 часова, разговарати уредник програма СКЦНС-а, Јован Гверо.
Фото: СКЦНС Фабрика Поставка ће моћи да се погледа до 22. маја, сваког радног дана од 10 до 19 часова.
Базар антиквитета одржава се у недељу 14. маја од 10:00 до 16:00 часова. Посетиоци ће бити у прилици да се упознају с понудом слика, сатова, старих предмета, монографија, књига, као и осталих предмета и објеката који су заокупили пажњу колекционара и љубитеља антиквитета. За излагаче се учешће наплаћује 500 динара по штанду. Они који желе да излажу треба да се пријаве на мејл jovangvero@yahoo.com.
Фото: СКЦНС Фабрика Поред овога, у недељу се у СКЦНС Фабрици одржава и Маркет недељом, од 16:00 до 22:00 часа. На маркету ће се наћи излагачи грнчарије, ручних радова, накита, оргонита, природне козметике…
Улаз на ове догађаје је бесплатан.
Bad Copy u subotu u Hali 2 Novosadskog sajma

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Берза винила, Базар антиквитета и Маркет недељом, 13. и 14. маја, СКЦНС Фабрика се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.