Izvor: Luftika.rs, 29.Jul.2019, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

12. Weekend Media Festival u Rovinju

Weekend Media Festival opet u septembru u Rovinju okuplja profesionalce komunikacione industrije iz celog regiona. Održava se od 19. do 2. septembra, a ni ovog puta neće izostati provokativne i konstruktivne rasprave o trendovima u medijskoj industriji, komunikaciji, digitalizaciji…
Weekend Media Festival je najveći regionalni festival komunikacija poznat i po druženju i dobroj zabavi. Čeka vas više od 5.500 stručnjaka, predavača, panelista, posetilaca, stranaca, lokalaca i svih onih >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << koji žele da saznaju nešto više o budućnosti medija i digitalnih tehnologija.
Bez obzira na to gde radite, da li se bavite marketingom, da li ste u agenciji ili ste njen klijent, Weekend ćete napustiti s mnoštvom ideja i inspiracijom.
Čekaju vas tri dana mira, ljubavi i komunikacije!

Više na https://weekend.hr/hr/
 

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.