Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Feb.2024, 11:26

Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања за понедељак, 12. фебруар (ВИДЕО)

 У нашој емисији ”Дневне инфо” можете се информисати о најважнијим дешавањима у Новом Саду која нас данас очекују. За понедељак 12. фебруар за вас смо издвојили: @gradskeinfo Све што треба да знате о друштвеном и културном животу нашег града. #dnevneinfo ♬ original sound – gradskeinfo
РАДОВИ НА >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << БРЗОЈ ПРУЗИ НС-СУ Изградња брзе пруге Нови Сад-Суботица у пуном је јеку. Према изјавама министра грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, Горана Весића тренутно је завршено 74 одсто радова на деоници, а очекује се да ће цели пројекат бити завршен до краја текуће године. Деоница брзе пруге од Новог Сада до Суботице биће дуга 108 километара, а на њој ће се налазити 11 станица, од чега 8 реконструисаних и 3 новоизграђене.
6. КИНЕСКИ ФЕСТИВАЛ СВЕТЛА Кинески фестивал светла, традиционално 6. пут обасјава Лимански парк и званично обелележава прославу Кинеске Нове године у Србији. Светлосне инсталације у Лиманском парку биће постављене до 25. фебруара, а укључиваће се сваког дана од 17 часова.
РАСПИСАН ЈАВНИ ПОЗИВ Универзитет у Новом Саду расписао је јединствени Јавни позив за пријаву студената за Еразмус+ одлазну мобилност у академској 2024/2025. години према високошколским установама из држава чланица Европске уније и трећих земаља придружених Програму. Рок за подношење пријава трајаће до четвртка 29. фебруара. 2024. године.
ИЗМЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА Од данас, до 19. фебруара на снази је измена режима саобраћаја у десној коловозној траци у Улици Јована Суботића у делу од Улице Војводе Бојовића до Масарикове. Због санације вреловодних шахтова, биће измењене и трасе аутобуских линија број 1,3,5,8,17,22,23 и 24.
СТРУЧНО ВОЂЕЊЕ КРОЗ ИЗЛОЖБУ Вечерас од 19 часова у просторијама Збирке стране уметности Музеја града Новог Сада одржаће се стручно вођење кроз изложбу „Сава Ипић: ликовни хроничар Новог Сада“. Стручни водич биће ауторка изложбе Љиљана Лазић, која ће посетиоце упознати са биографијом и ликовним стваралаштвом новосадског уметника.
ПОЗОРИШНА ДЕШАВАЊА На Камерној сцени Српског народног позоришта вечерас вас очекује представа „Поновно уједињење две Кореје“ од 20 часова и 30 минута.
ВРЕМЕ Понедељак у Новом Саду претежно облачан са повременом кишом. Најнижа дневна температура износиће 7, док се максимално очекује 11 степени целзијуса, а дуваће слаб и умерен ветар.
Најважније вести за сутра, од 10 часова ујутру, доноси вам колегиница Даница.
Ovonedeljna dešavanja u Novom Sadu

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања за понедељак, 12. фебруар (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.