Да ли је данас мајски петак или септембарски петак?(петак, 12. мај)

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Maj.2023, 07:01

Да ли је данас мајски петак или септембарски петак?(петак, 12. мај)

Ако вам је јуче било зима, били сте мрзовољни и некако вам се вратило јесење расположење, онда имамо добру и лошу вест за вас. Овог петка ће бити исто као и јуче, киша и хладно време су нам најавили метеоролози, али добра вест је да је петак и да интересантних дешавања има доста >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у Новом Саду. Фото: Градске инфо Данас је пред нама кишан дан са најнижом дневном температуром од 10 степени, и највишом дневном температуром 17 степени.
И зато кишобран у руке и правац провод.
У Српском народном позоришту су две представе на репертоару: Опера „Мадам Батерфлај“ од 19:00 часова Представа „Осамнаест мачака и лимар Херман Брум“ од 21:00 час На репертоару Позоришта младих су две представе за најмлађе: Представа „Хајди“ од 11:оо часова Представа „Геометрија душе“ од 19:30 часова Позоришна представа „Држ’ – не дај“ одиграће се у 20:00 часова у Гимназији Лазa Костић. Фото: PrtSc/gigstix.com О представи “Држ не дај“ је прича двоје младих који су решили да њихова веза постане брак.
Од момента када се двоје младих људи одлучују да заједно проведу живот, до јутра после прве брачне ноћи, дешавају им се ствари за које су миислили да увек неко други доживљава и да се то њима не може догодити.
Упознавање породица, спискови, одабир хаљине, торте, музике, гостију, сале… само су неке од препрека које на духовит начин приказује представа „Држ’ не дај“.
Питање је да ли ће младенци успети да се изборе са свим обичајима и правилима које „како Бог заповеда“ треба обавити и да ли ће моћи да избалансирају танку границу између паганског и урбаног.
Улазнице за представу можете купити на свим „Gigstix“ продајним местима, као и онлајн.
Представа „Прах“ у Нис-овој сали у Новом Саду са Наташом Нинковић и Зораном Цвијановићем од 20:00 часова.
Након веома успешне хуманитарне журке коју су организовали за малог Милоша у Герили, опет се окупљају како би помогли Мини Пошарац 1471 на 3030. Од 21.00 наступају DJ Told Ya, RetroHitList, Afterlife Party i DJ Zippy. Упад 300 динара на улазу и сав приход биће уплаћен за Мину.
Резервације столова на 064/2696081
Фото: Градске инфо Покрет горана Новог Сада обавештава јавност да ће се пета пролећна „Новосадска цветна пијаца“ одржати у петак, 12. и у суботу, 13. маја, на добро познатог локацији, платоу испред Спенса.
Фото: Уступљена фотографија/Покрет горана Новог Сада Поједине улице ће остати без струје. ОВДЕ погледајте које.
Фестивал укуса почињене данас и трајаће до 14. маја у СКЦНС Фабрика у Дистрикту. Улаз на фестивал ће бити слободан за посетиоце. Јединствени фестивал на нашим просторима окупља велики број излагача, од великих брендова кафа, чоколада и издавачких кућа, до малих произвођача, независних књижара из Србије и региона.
Током три фестивалска дана посетиоци могу да дегустирају кафе, чоколаде, купе производе, погледају књиге, присуствују интересантним предавањима о кафи и чоколади, учествују у радионицама и на трибинама које окупљају госте из Србије и региона.
Интернационални фестивал је представљен кроз три улице у којима су изложени производи: улицу кафе, улицу чоколаде и улицу књиге.
Више информација потражите на званичном сајту фестивала.
Уживајте!
Znamo da je Gimnazija „Jovan Jovanović Zmaj“ prva osnovana, a koja srednja škola je druga najstarija u Novom Sadu?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Да ли је данас мајски петак или септембарски петак?(петак, 12. мај) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.