Крзнена Венера, лимар Херман и 12 степени данас у Новом Саду! (уторак, 20. фебруар)

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Feb.2024, 08:01

Крзнена Венера, лимар Херман и 12 степени данас у Новом Саду! (уторак, 20. фебруар)

Овај уторак ће бити  мало хладнији од претходних дана, али за ово доба године више него топао. Биће помало тмуран и могућа је киша. Минимална температура биће 4, а максимална 12 степени. Фото: Градске инфо Ево шта нас очекује овог уторка у Новом Саду:
Представљање књиге „Записи >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << из Македоније“ Милутина Станичића од 19:00 часова у Градској библиотеци. Реч је о збирци путописа и репортажа које је Милутин Станчић бележио годинама, обилазећи трагове и домове Срба на простору данашње Северне Македоније, повезујући славну прошлост која сеже до Немањића са туробном садашњицом у којој званично мањинска српска заједница покушава да сачува идентитет и име.
Музички део програма: Симона Новаков, ученица Музичке школе „Исидор Бајић”
Уредница програма: Весна Живковић
У Српском народном позоришту можете погледати две представе: Представа „Скупљачи перја“ од 19:30 часова Представа „Осомнаест мачака и лимар Херман Брум“ од 21:00 час У Позоришту младих од 20:00 часова можете погледати представу „Крзнена Венера“.
Фото: PrtSc/pozoristemladih.co.rs Акција добровољног давања крви биће организована данас од 11 до 13 часова у просторијама Градског саобраћајног предузећа (Футошки пут 46), као и од 12 до 15 часова у Студентском дому А.
Уживајте!
Koji muzej se nalazi između Arhiva Vojvodine i Muzeja Vojvodine i kada je on otvoren?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Крзнена Венера, лимар Херман и 12 степени данас у Новом Саду! (уторак, 20. фебруар) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.