Други, традиционални, „Дани Балета“ 12. децембра у Фабрици

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Dec.2022, 08:31

Други, традиционални, „Дани Балета“ 12. децембра у Фабрици

Познати новосадски уметник Зоран Булатовић Бале отвориће изложбу цртежа насталих током ове године, у понедељак, 12. децембра у 19:00 часова у СКЦНС Фабрици. Фото: PrtSc/www.skcns.org Поред изложбе, биће одржана и промоција ЦД-а ““Summer Without Syphilis”, који је објавио СКЦ Нови Сад.
Материјал >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << за овај албум снимљен је далеке 1992. године и до сада није објављен на нашем тржишту. На ЦД-у се налази 13 композиција овог аутора, које су за ово издање поново ремастеризоване.
На промоцији ће, поред аутора, бити присутни сви они који су учествовали у снимању материјала, као и неколицина релевантних рок критичара.
Изложба ће моћи да се погледа до 16. децембра, сваког дана од 10:00 до 19:00 часова.
Дочек Нове године уз бенд Гифт у СКЦНС Фабрици

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Други, традиционални, „Дани Балета“ 12. децембра у Фабрици се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.