Проширивање водоводне мреже на Адицама – решава се проблем водоснабдевања за још 112 домаћинстава

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Okt.2023, 07:01

Проширивање водоводне мреже на Адицама – решава се проблем водоснабдевања за још 112 домаћинстава

Део Адица ускоро ће бити опремљен легалном водоводном мрежом, чиме ће бити решен један од највећих комуналних проблема који муче становнике овог насеља. Фото: Pixabay Градска управа за грађевинско земљиште и инвестиције расписала је јавну набавку за избор извођача радова на изградњи >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << водоводне мреже у улицама Славонска, Зетска, Јована Ристића и Михајла Лалића.
Дужина новопројектоване мреже је 1576 метара, а њеном изградњом ће чак 112 домаћинстава добити могућност прикључења и решавања питања водоснабдевања у овом делу града.
Обезбеђивањем водоводне мреже значајно ће бити побољшан квалитет живота великог броја житеља Адица, једног од најбрже растућих градских насеља, чији развој Град Нови Сад помно прати и континуирано подржава унапређењем инфраструктуре.
Дугорочни циљ Града јесте да комплетна територија овог насеља буде покривена канализационом и водоводном мрежом, како би сви становници имали оптималне услове за свакодневно функционисање, а сходно томе ће се и у будућем периоду наставити са сличним пројектима.
Novi Sad se gradi: Nakon završenih radova, Okrugićeva ulica sada kao nova (FOTO/VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Проширивање водоводне мреже на Адицама – решава се проблем водоснабдевања за још 112 домаћинстава се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.