Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Mar.2024, 11:01

Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за понедељак, 11. март (ВИДЕО)

У нашој емисији ”Дневне инфо” можете се информисати о најважнијим дешавањима у Новом Саду која нас данас очекују. За понедељак, 11. март за вас смо издвојили: @gradskeinfo
СУБВЕНЦИЈЕ ЗА БИЦИКЛЕ И ОВЕ ГОДИНЕ #viral #fyp #foryoupage #serbia #tiktok #serbiatiktok #dnevneinfo #gradskeinfo
♬ original sound – gradskeinfo >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs <<
СУБВЕНЦИЈЕ ЗА БИЦИКЛЕ И ОВЕ ГОДИНЕ
Градска управа за заштиту животе средине ће и ове године пружити подршку грађанима за набавку бицикла као еколошко прихватљивог транспорта. Укупна средства обезбеђена у буџету Града Новог Сада за ову намену износе 20.000.000 динара.
ИЗМЕШТЕНА АУТОБУСКА СТАЈАЛИШТА У ВЕТЕРНИКУ
Због радова на рехабилитацији коловоза на Новосадском путу, од данас, измештају се аутобуска стајалишта „Ветерник – Новосадски пут – Соње Маринковић“ и „Ветерник – Фештер“ за линије од броја 51а до броја 56.
„SIMPLY THE BEST“ У СНП-У
Рок симфонија „Simply the best“ након низа успешних концерата, поново стиже у Српско народно позориште у Новом Саду вечерас у 20 часова. Рок симфонија „Simply the best“, првенствено је посвећена краљици рока, која је инспирисала и Зрењанинску филхармонију. Посетиоци ће имати прилику да чују неке од најутицајнијих и најпознатијих песама Тине Тарнер, али и њених савременика.
РИЧАРД III У НОВОСАДСКОМ ПОЗОРИШТУ
Чувени комад Вилијама Шекспира „Ричард III“ у режији Дејана Пројковског биће изведен вечерас у 19 часова у Новосадском позоришту. Овај Шекспиров комад написан је пред крај 16. века, а његов централни лик постао је један од најпознатијих негативних јунака у историји књижевности. Реч је о Ричарду, који је користећи интелигенцију, вештине обмане и политичке манипулације, хитао ка престолу, не презајући на том путу ни од чега.
БИОСКОП
У биоскопу су се појавили неки нови наслови. Уколико желите слатко да се насмејете и забавите препоручујемо вам да погледате филмове ”Хотел Палас” и ”Бартонова академија”.
ВРЕМЕ
У Новом Саду се очекује умерено топло време са температуром од 17 степени целзијуса у најтоплијем делу дана, док ће минимална температура бити око 11 степени. Постоји могућност појаве пљускова током дана.
Сутра, најновије информације доносиће вам наш колега Милан. Будите уз нас и пратите најважније вести из Новог Сада.
Zbog radova privremeno se izmeštaju autobuska stajališta „Veternik – Novosadski put – Sonje Marinković“ i „Veternik – Fešter“

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за понедељак, 11. март (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.