Реконструкција 105 паркинг места на Булевару ослобођења, радови од Пап Павла до Јеврејске

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Apr.2023, 09:54

Реконструкција 105 паркинг места на Булевару ослобођења, радови од Пап Павла до Јеврејске

ЈКП “Паркинг сервис” почело је са радовима на реконструкцији паркинга на Булевару ослобођења. Фото: ЈКП Паркинг сервис Радови ће се изводити од Улице Пап Павла до Јеврејске улице, са обе стране Булевара. “Паркинг сервис” је већ у ранијем периоду реконструисао паркинге на >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Булевару ослобођења од Бул. Јаше Томића до Пап Павла улице.
У овој, трећој фази реконструкције, биће урађена газећа површина, а повећавају се и сређују тзв. баштице, које се налазе око стабала која су посађена на том потезу. Овом приликом ће бити реконструисано 105 паркинг места, од чега 5 паркинг места за особе са инвалидитетом. Рок за извођење ових радова је 90 дана.
Izmena radnog vremena Muzeja Vojvodine u petak, 7. aprila

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Реконструкција 105 паркинг места на Булевару ослобођења, радови од Пап Павла до Јеврејске се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.