Завршен јубиларни 10. tурнир „Kуп Tелепа“

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Jan.2024, 09:38

Завршен јубиларни 10. tурнир „Kуп Tелепа“

Десети хуманитарни турнир у малом фудбалу „Куп Телепа“, на ком су учествовале 32 екипе, одржан је у ОШ „Јожеф Атила“ и трајао је од 3. до 5. јануара. Фото: Град Нови Сад Помоћник градоначелника Новог Сада Иван Силер присуствовао је финалној утакмици и том приликомнагласио  да >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је жеља свих учесника и организатора да се у први план истакне хуманитарни карактер тог турнира који се традиционално одржава сваке године.
– Ове године добровољним прилозима прикупљен је новац за лечење дечака Луке Јовановића који болује од церебралне парализе, коме је због природе болести комуникација са околином знатно отежана. Зато смо сва средства која су сакупљена током турнира наменили за куповину Тоби комуникатора који је значајна помоћ за овог дечака, јер ће му олакшати свакодневицу – рекао је Иван Силер.
Фото: Град Нови Сад Пре почетка финалне утакмице дечаци и девојчице из школе фудбала „Soccer team“ члановима породице Луке Јовановића су уручили кутију са прикупљеним новчаним средствима.
Božićna čestitka gradonačelnika Novog Sada

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Завршен јубиларни 10. tурнир „Kуп Tелепа“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.