Данас у 10 часова почиње Новосадски маратон, поједине улице затворене за саобраћај

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Okt.2023, 07:49

Данас у 10 часова почиње Новосадски маратон, поједине улице затворене за саобраћај

Данас се у нашем граду одржава 31. по реду Новосадски маратон са почетном  у 10 часова на Тргу слободе. Фото: Градске инфо Поред маратона од 42 километра, биће одржане и друге трке – штафетни маратон, трка од 25 км, рекративно трчање на 10 км, трка грађана на пет километара, нордијско >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ходање од пет и 10 км, трке за основце и средњошколце на 1.000 метара, 800 метара, 400 метара, трка за предшколце на 200 метара, пузећа трка беба на 4,2 метра, као и трка корњача – маскота ‘Новосадског маратона’.
Према речима организатора Димитрија Долге ове године се пријавило 810 такмичара из 18 земаља.
Измена режима саобраћаја
Трка ће се одвијати кроз следеће улице:Змај Јовина, Дунавска, Београдски кеј, Кеј жртава рације ,Бајчи Жилинског, , Булевар цара Лазара, др Симе Милошевића, Јиричекова, Фрушкогорска и Булевар деспота Стефана.
У овим улицама биће одређена привремена забрана одвијања саобраћаја у периоду од 9.30 до 16 часова.
Pojedine ulice u Novom Sadu danas bez struje

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Данас у 10 часова почиње Новосадски маратон, поједине улице затворене за саобраћај се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.