Четвртак резервисан за много добре музике и мало летње кише! (четвртак, 10. август)

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Avg.2023, 07:00

Четвртак резервисан за много добре музике и мало летње кише! (четвртак, 10. август)

Четвртак је стигао, помало облачан и могуће је да ће падати киша, температура ће се кретати од 14 до 25 степени, а дуваће слаб до умерен северни и северозападни ветар. Али ни провода у граду нам данас неће фалити, сви знамо да је четвртак мали петак. Фото: Градске инфо Ево шта нас >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << очекује данас у Новом Саду:
Због радова на Булевару oслобођења, од раскрснице са Футошком улицом до раскрснице са Булеваром краља Петра I одређује се привремено укидање стајалишта:
Од данас, 10. августа стајалиште „Булевар ослобођења – Новосадског сајма“ се укида за линије
3, 4, 5, 5N, 7, 10, 14, 15, 18, 19, 64, 68, 69, 71, 72, 73, 74, 76.
Поред ове измене и у улици Пап Павла од данас ће бити измењен режим саобраћаја због радова на изградњи вреловодног прикључка за објекат у улици Павла Папа 25.
Због поменутих радова, према Решењу Градске управе за саобраћај и путеве, привремено ће бити измењен режим саобраћаја у зони радова.
Напомена: За време трајања раскопавања и полагања вреловодних цеви саобраћај ће бити потпуно обустављен у зони радова, од објекта у Улици Павла Папа број 27 до Гајеве улице. Након тога саобраћај ће се одвијати преко челичних талпи. Такође, у зони радова се укидају паркинг места.
Планирани рок за завршетак радова је 30. август 2023. године.
Где ићи на пиће и где се опустити вечерас: У Магацину од 20:00 часова наступа Реформа бенд.
У „Brauhausu“ од 21:00 час наступа „Парламент бенд“.
У Пупин пабу од 21:00 час, Маре Стамболија.
Лазино Теле ће вечерас угостити „Зону катастрофе“.
Уживајте!
„Karlovci film festival“ od 11. do 13. avgusta u dvorištu palate Ilion u Sremskim Karlovcima

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Четвртак резервисан за много добре музике и мало летње кише! (четвртак, 10. август) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.