Сазнајте зашто су новосадски музеји за 10 овог уторка! (уторак, 16. мај)

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Maj.2023, 07:01

Сазнајте зашто су новосадски музеји за 10 овог уторка! (уторак, 16. мај)

Уколико је веровати временској прогнози пред нама је један ведар дан без кише. Ипак, обуците се слојевито јер ће температура бити за нијансу нижа него претходних дана. Максимално се очекује 17 степени, док је минимално предвиђено 10 степени. Фото: Градске инфо Уколико сте од оних >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << који воле да раде на себи, данас је фантастична прилика да посетите бесплатну радионицу медитације која се одржава у Радничкој 20а, у 19 часова.
Фото: Промо Сви полазници имаће прилику да науче технике медитације које ће им помоћи у свакодневном животу.
У склопу манифестације Музеји за 10, у 19.20 часова почиње ауторско вођење кроз изложбу “Слике великих формата – сведочанство епоха“ у Галерији Матице спрске.
Уколико посетите ГМС вечерас, кроз причу о сликама из 19. и 20. века сазнаћете због чега су се осликавала платна великих формата и које су то прилике биле погодне за осликавање на великим форматима. Фото: Галерија матице српске Увек је добар дан за позориште. Поред богатог програма Српског народног позоришта и Позоришта младих, вечерас издвајамо извођење представе “Капетан прљави Фред“ у Новосадском позоришту.
О чему се ради у овој интересантној изведби можете прочитати ОВДЕ.
Уколико живите у Ковиљу или Петроварадину, данас ћете у преподневним часовима остати без струје. Планирана искључења струје можете прочитати на нашем порталу у секцији СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ.
Уживајте у прелепом дану који је испред нас!
Riba iz vremena dinosaurusa i mamut iz ledenog doba – u Radničkoj ulici krije se istorija životinjskog sveta (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сазнајте зашто су новосадски музеји за 10 овог уторка! (уторак, 16. мај) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.