У Ченеј уложено 1.600.000.000 динара, раде се нове улице, проблем канализације биће решен до августа (ФОТО/ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Apr.2023, 13:13

У Ченеј уложено 1.600.000.000 динара, раде се нове улице, проблем канализације биће решен до августа (ФОТО/ВИДЕО)

Градоначелник Новог Сада Милан Ђурић посетио је Ченеј и обишао путарске радове који се изводе на саобраћајницама, као и фирму „Тенен“, а разговараће и са Ченејцима на једном од салаша.
Радови на поправци коловоза >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у Улици Вука Караџића, у Ченеју, на деоници од Улице Реље Савића до Партизанске улице почели су пре два дана, а радови би требало да буду завршени сутра, 26. априла.
Пре ових радова, асфалтирана је деоница од Међународног пута до Реље Савић и том делу улице је 21. априла већ успостављено редовно одвијање саобраћаја.
Вредност ових радова је око 30 милиона динара, изјавио је градоначелник Новог Сада Милан Ђурић.
Говорећи о урађеном, Ђурић је истакао да је до сада у Ченеј уложено 1.600.000.000 динара, као и да је у сваку месну заједницу од 2012. године уложено око две милијарде динара.
Он је подсетио и да је у Ченеју у склопу тих улагања урађена нова јавна расвета, асфалтиране су улице, а урађено је и дечије игралиште нда иницијативу грађана коју је Град послушао.
„Морамо да разговарамо са људима, да чујемо проблемо у сваком насељеном месту, да видимо да побољшамо квалитет живота, драго ми је што радимо и у приграду, и у граду и у свакој месној заједници“, рекао је између осталог градоначелник Ђурић.
Градоначелник је обишао и предузеће Тенен д.о.о надомак Ченеја, које се бави производњом сточне хране. У питању је фирма која годишње произведе 70.000 тона крмне смеше, од чијег извоза заради око 10 милиона евра годишње.
Тамо је градоначелника дочекао директор те фирме Јово Родић, са којим је разговарао о пословању и успешности предузећа.
Градоначелник Ђурић у свом обиласку Ченеја и околине посетио је и оближњи „Салаш код Жоржа“, где га је дочекала власница Александра Ђорђевић, али и привредници, пензионери и представници ловачког удружења са Ченеја, са којима је ручао и разговарао о проблемима који их муче, а који су у надлежности градских јавних служби.
Završena rekonstrukcija parkirališta na Bulevaru oslobođenja

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У Ченеј уложено 1.600.000.000 динара, раде се нове улице, проблем канализације биће решен до августа (ФОТО/ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.