Све смо ближи пролећу! Март је стигао у Нови Сад! (петак, 1. март)

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Mar.2024, 08:00

Све смо ближи пролећу! Март је стигао у Нови Сад! (петак, 1. март)

Данас је први петак у месецу. Први дан у месецу. Стигла је Баба Марта у наш град и само двадесет дана нас дели од пролећа. Фото: Градске инфо Ево кратког прегледа шта се дешава првог мартовског дана у Новом Саду:
Местимично облачан дан са највишом дневном температуром од 16 степени >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и најнижом дневном 10 степени.
На Рибљој пијаци ће се одржати 57. Новосадски ноћни базар. Фото: Facebook.com/trg.preduzetnistva Новосадски ноћни базар окупља мале произвођаче, уметнике и креативце и нуди посетиоцима прилику да се у вечерњим часовима опусте и угоде себи, купујући неки ручно рађен производ и уживајући у гастрономским специјалитетима.
Биће хране и пића за свачији укус, рукотворина за декоративне и практичне намене, природне козметике, уникатног накита и разних аксесоара.
Све из домаће производње, све по квалитету далеко изнад онога што се пазари по супермаркетима.
Дођите да се одлично проведете и да  подржите рад малих домаћих произвођача.
Све измене и информације у вези програма можете пронаћи на сајту организатора.
Маркет 3.0 „Само крем“ Од 17:00 сати у Маркету, Трг Фехер Ференца 7, одржаће се поп уп под називом „Само крем“ на ком ћете имати прилику да видите производе новосадских уметника.
Промоција нове монографије „Васа Поморишац“ у Галерији Матице српске У 19.00 сати одржаће се промоција нове монографије Васа Поморишац. Сликар модерности и континуитета која је објављена у оквиру изложбе Поморишац – Васа Поморишац. И књизи ће говорити др Тијана Палковљевић Бугарски, управница ГМС, историчарке уметности проф. др Лидија Мереник и проф. др Симона Чупић, као и ауторка др Ана Ереш.
Фото: Градске инфо Први пут у Нови Сад вечерас долази највећа метал атракција из Мађарске, бенд Lazarvs.
Поред њих наступиће домаћи хеавy стонер великани NORTHERN REVIVAL и један од најталентованијих новијих бендова новосадске хард коре сцене POLYWHY.
Фото: Градске инфо Врата Фабрике и билетарница отварају се у 20:00 часова, а концерт ће почети у 21:00 час.
У Српском народном позоришту можете погледати следеће представе: Представа „Три зиме“ од 19:30 часова Представа „Мишја грозница“ од 20:30 часова У Позоришту младих: Представа „Три мускетара“ од 19:30 часова У Градској концертној дворани од 20:00 часова, чућемо композиције писане за кларинет и гудаче. Реномирани, градски гудачки ансамбл Камерата Нови Сад и Александар Тасић на кларинету, чувеним делима великих композитора, спојиће исток и запад.
Улаз на концерт је слободан.
Фото: Градске инфо У Дому културе од 21:00 час журка „Југословенка“.
Због планираних радова на водоводној мрежи без воде ће од 8 до 15 сати бити улице Скерлићева и Саве Вуковића (од Скерлићеве до Земљане ћуприје).
Уживајте!
Mačke zazidane u zidine Petrovaradinske tvrđave – mit ili istina?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Све смо ближи пролећу! Март је стигао у Нови Сад! (петак, 1. март) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.