Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Dec.2023, 11:11

Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за понедељак, 4. децембар

У нашој емисији ”Дневне инфо” можете се информисати о најважнијим дешавањима у Новом Саду која нас данас очекују. За понедељак, 4. децембар за вас смо издвојили: @gradskeinfo
НОВИ САД ОБАРА РЕКОРДЕ #viral #fyp #foryoupage #serbia #tiktok #serbiatiktok #dnevneinfo #gradskeinfo #novisad #novisadvesti #vestinovisad
♬ original sound >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << – gradskeinfo
НОВИ САД ОБАРА РЕКОРДЕ Нови Сад обара све рекорде у дужини новоизграђених путева. Како медији преносе, ове године у Новом Саду изграђено је 5516 метара саобраћајних површина, 235 паркинг места, скоро 11 километара бициклистичких стаза, а тренутно је у току изгрдња још 10,9 километара саобраћајних површина 136 паркинг места и 13 километара бициклистичких стаза. Да Нови Сад представља одличан избор места за живот говори и чињеница да се у последњој деценији доселило скоро 26.000 људи.
ПОВЛАШЋЕНЕ КАРТЕ Из ЈКП “Паркинг сервис” обавештавају суграђане да од данас почиње продаја повлашћених паркинг карата за станаре, за предстојећу годину. Из предузећа апелују на све кориснике да уплату изврше електронским путем, без одласка на благајну, путем апликације којој можете присупити на интернет адреси www.parkingns.rs.
ЗИМСКЕ МАНИФЕСТАЦИЈЕ У ишчекивању манифестације “Ледена шума” која је планирана да почне 15. децембра, Новосађани имају прилику да уживају у зимском фестивалу Зимзоленд који се одржава на главном градском тргу до 26. децембра и у Божићној чаролији која се одржава на платоу испред Променаде. Фестивал ће трајати до 1. јануара, а сваке вечери од 18 часова на “Распеваној пијаци” имаћете прилику да уживате у наступу дечијих хорова, док вас од 19 часова сваког дана очекују популарни новосадски бендови.
ИСКЉУЧЕЊА СТРУЈЕ Због ремонта дистрибутивних трафо станица, изградње прикључака и одржавања надземне мреже данас ће без електричне енергије у одређеним интервалима бити делови Новог Сада, Футога и Сремске Каменице.
ИСКЉУЧЕЊА ВОДЕ Из ЈКП “Водовод и канализација” за данас најављују да ће због радова на водоводној мрежи без воде до 13 часова бити улица Земљане ћуприје у потезу од улице Милована Глишића, до Марка Миљанова.
ПОЗОРИПНА ДЕШАВАЊА Представа “Поновно уједињење две Кореје” очекује вас вечерас од 20 часова и 30 минута на Камерној сцени Српског народног позоришта, док вас романтична комедија “Како сам се надала добро се (ни)сам удала” очекује од 20 часова у сали 5, биоскопа “Arena Cineplex”.
ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА Понедељак у Новом Саду хладан. Температура ће се данас кретати у интервалу од -5, до 2 степена целзијуса. Биће умерено облачно време,а дуваће слаб и умерен југоисточни ветар.
Са занимљивим дешавањима из града и земље, очеекује вас сутра колегиница Даница од 10 часова ујутру.
Prvi decembarski ponedeljak je u minusu! (ponedeljak, 4. decembar)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за понедељак, 4. децембар се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.