„Видовдански сабор – српске патриотске песме“, 1. јула у амфитеатру Спенс-а

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Jun.2023, 08:46

„Видовдански сабор – српске патриотске песме“, 1. јула у амфитеатру Спенс-а

1. јула у амфитеатру Спенс-а са почетком у 11 часова, биће одржана манифестација „Видовдански сабор – српске патриотске песме“. Фото: Промо У организацији Савеза књижевника у отаџбини и расејању, а уз подршку Града Новог Сада, већ три године заредом одржава се ова манифестација >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << са циљем обележавања Видовдана, односно онога што он представља за српски народ.
Током Видовданског сабора чланови СКОР-а ће се представити својом поезијом којом ће пренети поруке слободарства, херојства и отпора српског народа, као и љубави према домовини и очувању националног духа. У томе ће им помоћи и бројни гости:
Драган Вујовић, народни гуслар
Певачка група „Божури“
Завичајна група „Звуци са камена“
Душица Гаутама, вокални солита
Јовген Нађ, гитара
Jubilarni deseti „Šekspir festival“ od 29. juna do 5. jula

Преузмите андроид апликацију.
Чланак „Видовдански сабор – српске патриотске песме“, 1. јула у амфитеатру Спенс-а се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.