Концерт студената композиције у Културној станици „Еђшег“, 1. јун

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Maj.2023, 20:08

Концерт студената композиције у Културној станици „Еђшег“, 1. јун

Посетиоци Културне станице Еђшег имаће прилику да 1. јуна од 19:30 часова присуствују концерту студената композиције Академије уметности у Новом Саду, класе професора Зорана Мулића и стручног сарадника Ђорђа Марковића. Фото: КС Еђшег На концерту ће бити изведена дела студената >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << са основних, мастер и докторских студија композиције. Поред тога, публика ће моћи да чује дела Ђ. Дамјана, А. Азашевца, З. Борбеља, С. Брцанског, А. Галоње, Т. Кнежевић и Ђ. Марковића, у интерпретацији студената и професора са департмана за Музичку уметност Академије уметности у Новом Саду, као и интерпретатора који ће наступити као специјални гости концерта. На програму ће бити хорска дела, соло песме, затим камерна дела за дуо, трио, гудачки квартет и дувачки квинтет.
Koncert prvog i drugog razreda duvačkog odseka u KS Svilara, 2 juna

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Концерт студената композиције у Културној станици „Еђшег“, 1. јун се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.