Град Нови Сад посебно дарује сваку новосадску бебу која се роди 1. фебруара

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Feb.2023, 10:49

Град Нови Сад посебно дарује сваку новосадску бебу која се роди 1. фебруара

Град Нови Сад посебно дарује сваку новосадску бебу која се роди 1. фебруара са по 300.000 динара,  а градоначелник Милан Ђурић честитатао је тим поводом рођење мале Неде, која је прва рођена на Дан града Новог Сада ове године. Фото: Pixabay/AWFotografie „Прва Новосађанка која нас је обрадовала >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << овога јутра, на 275. рођендан нашег града је Неда, рођена 19 минута после поноћи.
Честитам родитељима на најлепшем дару живота, и драго ми је што чујем да су беба и њена мајка Јована добро.
Град Нови Сад посебно дарује сваку новосадску бебу која се роди 1. фебруара са по 300.000 динара. Иначе, ми настављамо снажно да подржавамо бројне програме пронаталитетне политике.
Данас имамо још поклона за Новосађане и све који бораве у нашем граду: бесплатан паркинг, градски и приградски превоз ЈГСП аутобусима, туристичке туре по граду, 50 % попуста у Градској библиотеци. Поклањамо фантастичан концерт у Градској концертној дворани, и слободан улаз на базен и клизалиште у СЦ „Војводина“ и „Слана бара”.
Срећан Дан Града Новог Сада!“, написао је градоначелник на свом инстаграм профилу.
 







Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

















 
Objavu dijeli Милан Ђурић (@milandjuric_gradonacelnik)


Novi Sade, srećan ti rođendan! (sreda, 1. februar)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Град Нови Сад посебно дарује сваку новосадску бебу која се роди 1. фебруара се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.