Фудбалери Војводине победили Раднички у Нишу

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Dec.2023, 17:42

Фудбалери Војводине победили Раднички у Нишу

Фудбалери Војводине победили су у гостима екипу Радничког резултатом 0:1 у 19. колу Моцарт Бет Супер лиге Србије. Фото: ФК Војводина Једини погодак на „Чаиру“ постигао је Матеус Индио у 49. минуту.
Раднички: Росић, Бакић, Белаковић, Илић (од 61. Ивеља), Јовановић (од 61. Цветковић), >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Месаровић, Пејовић, Петров, Петровић, Војновић, Јамкам.
Војводина: Царевић, Лазаревић (од 90. Бјековић), Росић, Црномарковић, Гиорбелидзе, Милосављевић, Матеус Индио, Радуловић (од 90. Ивановић), Зукић (од 61. Николић), Малбашић (од 61. Кембел), Вукановић (од 82. Вукић).
Воша је прву озбиљну акцију извела у 18. минуту када је Матеус са леве стране упутио оштар центаршут на петерац, али је лопта била мало иза Вукановића који није успео да је прихвати и погоди мрежу.
У 23. минуту Воша је пропустила колосалну прилику, Радуловић је извео прекид са 40 метара, Росић је гађао главом, голман Радничког  је одбранио, лопта је потом пала право испред гол линије, али Малбашић није успео да је спроведе у мрежу.
Воша је наставила да напада, а у 32. минуту Зукић се ослободио чувара, потом је после лажњака са 18 метара гађао горњи леви угао, лопта је завршила преко пречке, што је уједно била и последња шанса у првом полувремену.
Воша је наставила да напада и на старту другог полувремена и у 49. минуту заслужено повела. Радуловић је извео прекид искоса са десне стране, а Матеунс Индио главом погодио први угао за 0:1. Раднички је први пут озбиљније припретио тек у 58. минуту када је Петров побегао по левој страни, упутио је оштар центаршут у петерац, али је тамо на правом месту био Гиорбелидзе који је рашчистио опасну ситуацију. Домаћи су имали нову шансу два минута касније, Пејовић је у жељи да центрира са левог бока погодио пречку, Петров је прихватио одбитак и гађао први угао, на месту је био Царевић.
Уследио је нешто мирнији период без много прилика, а онда је у 82. минуту Урош Николић прошао по левом боку и искоса са 10 метара шутирао преко пречке. Минут касније Раднички је био најближи голу, Пејовић је са дистанце гађао леви угао, лопта је прохујала поред стативе.
До краја меча, Воша је имала још један солидан покушај преко Кембела, али промене резултата није било, па је „стара дама“ уписала важне бодове у наставку борбе за Европу.
У наредном колу Војводина у четвртак од 19 часова гостује екипи Вождовца.
SBC Revenge: U Odžacima osim MMA spektakla, priređena tri brutalna „Bare knuckle“ meča (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Фудбалери Војводине победили Раднички у Нишу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.