Куда за дочек ове године? Зна се у Подграђе и на Петроварадинску тврђаву!

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Dec.2023, 08:37

Куда за дочек ове године? Зна се у Подграђе и на Петроварадинску тврђаву!

Спајање визуелне уметности и музике, као универзалних језика које сви разумемо, издваја Дочек, а самим тим и Нови Сад као град који ће Новосађанима и Новосађанкама, као и гостима и гошћама града пружити јединствени аудио-визуелни доживљај. Фото: docekns.rs На Дочеку 2024. године у Подграђу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и на Петроварадинској тврђави 31. децембра очекује нас:
Петроварадинска тврђава и Подграђе • Тесла – светлосна галерија / 17.00
Београдска капија ABBA RING / 20.23
• Буч Кесиди / 22.00
• Љубичице / 23.00
• Кирил Џајковски / 23.45
Трг проте Михалџића • Елементал / 22.00
• Партибрејкерс / 23.30
Штросмајерова • ДЈ Дејан Милићевић / 21.30
• ДЈ Францк Рогер / 21.30
Тесла – светлосна галерија ће 31. децембра кроз игру светла и звука, интрактивне аудио-визуелне уметничке инсталације, створити потпуно нови амбијент барокног драгуља Новог Сада, Петроварадинске тврђаве и Подграђа.
Визуелни уметници и уметнице побринуће се за визуелне идентитете и сценске ефекте који ће пружити ново искуство уживања на наступима домаћих, регионалних и светских звезда, најразличитијих жанрова.
Дочек је, уз Калеидоскоп културе, Новом Саду донео Награду за најбољи европски тренд бренд у области културе, у новембру 2021. године, у Дрездену.
Улаз је слободан на све програме 31. децембра!
Више детаља пронађите на сајту организатора ДОЧЕК.
Poznati izvođači za Doček u Novom Sadu: Vlatko Stefanovski, BUČ Kesidi, Rišar Galijano…

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Куда за дочек ове године? Зна се у Подграђе и на Петроварадинску тврђаву! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.