Водостај код Новог Сада у порасту – Према подацима РХМЗ-а у наредна четири дана следи обрт

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Dec.2023, 10:09

Водостај код Новог Сада у порасту – Према подацима РХМЗ-а у наредна четири дана следи обрт

Према данашњим подацима РХМЗ-а водостај Дунава је у стагнацији и мањем порасту са тенденцијом стагнације и мањег опадања наредна четири дана. Фото: Градске инфо Водостај Дунава код Новог Сада данас износи 371 центиметара. Граница редовне одбране града од Дунава је 450 центиметара, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << док је ванредна одбрана 700 центриметара.
Водостаји на Дунаву, Сави и Тиси су у домену средње високих, а на Великој Морави у домену ниских вредности за ово доба године.
Температуре воде на рекама у Србији крећу се: На Дунаву око 4.4 °С, на Сави око 7.2 °С, на Великој Морави око 5.8 °С, на Тиси око 3.8 °С и на банатским водотоцима око 5.0 °С, што је око и нешто изнад просечних вредности температура воде за ово доба године.
Položen kamen temeljac za novu osnovnu školu na Jugovićevu – prostiraće se na 4.000 kvadrata, upisavaće 600 đaka, a evo kada će biti kompletno završena (FOTO)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Водостај код Новог Сада у порасту – Према подацима РХМЗ-а у наредна четири дана следи обрт се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.