Санира се Новосадски пут у Ветернику

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Dec.2023, 09:20

Санира се Новосадски пут у Ветернику

У понедељак, 11. децембра, ЈП „Путеви Србије“ почињу радове на рехабилитацији коловоза на Новосадском путу у Ветернику. Фото: Град Нови Сад Решењем Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре одређена је привремена измена режима саобраћаја на овом путном правцу. Радови >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ће се најпре изводити на десној коловозној траци, у смеру ка Ветернику, на деоници од Улице Соње Маринковић до кружног тока.
Док трају радови, двосмерни саобраћај одвијаће се на супротној коловозној траци.
Улица Соње Маринковић привремено ће бити слепа из правца Новосадског пута, а саобраћајна веза оствариваће се уличном мрежом преко других улица.
Док трају радови, измешта се аутобуско стајалиште „Ветерник – Новосадски пут – Соње Маринковић“ и поставља се привремено аутобуско стајалиште након раскрснице Новосадског пута и Улице три багрема (испред паркинга продајног објекта „АМАН“).
Период трајања радова условљен је временским приликама, а апел свим учесницима у саобраћају је да повећају опрезност и поштују саобраћајну сигнализацију у зони извођења радова.
Počela isplata 10.000 dinara srednjoškolcima – Do kraja dana novčana pomoć biće uplaćena na račun novosadskih srednjoškolaca

 
 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Санира се Новосадски пут у Ветернику се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.