Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Dec.2023, 16:17

Родитељи, викенд на Сланој бари посвећен је „новогодишњој чаролији“ – Вила Чаролина и ове године усрећује најмлађе суграђане, а улаз је б

Протеклих година, најмлађи суграђани на Сланој бари, уживали су у дружењу са „Вилом Чаролином“, како су је и сами прозвали. Ове године, викенд који нам следи резервисан је за дружење, а уведене су и новине о којима нам је причала чаробница која деци доноси срећу. Фото: НС уживо –Новогодишња >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << чаролија је посебан фестивал за децу и ово је четврта по реду. Одржаће се на Сланој бари у Културној станици Барка. У суботу, 9. децембра, дружење почиње од 10.00 часова и почећемо са читањем бајки, а од 12.00 часова биће реализована представа „Деда Мразове невоље“. Тај дан биће посвећен Деда Мразу, прављењем сценографије за њега и китићење јелке. Други дан чаролије 10. децембра, од 16.00 часова, биће реализован главни програм. Доћи ће нам у госте најбоља новосадска позоришта за децу и представиће се са кратким позоришним формама- рекла је Биљана Мрмош, познатија као „Вила Чаролина“ кроз осмех и додала:
Фото: Приватна архива – Моја улога је најмагичнија и најлепша. Ја нисам постала вила, ја јесам вила. Моја сестра је дечија песникиња и написала је песму коју је посветила мени под називом „Вила и Срећко“, мом лутку који наступа са мном. Пошто сам глумица и професорка српске књижевности, учествовала сам на разним представама и приредбама. Годинама уназад се дружим са нашим најмлађим другарима. Ми заједно рецитујемо, гледамо представе, пишемо писмо „Деда Мразу“, причамо о томе шта је најлепше што им се догодило у одлазећој години- нагласила је она.
У целокупном програму учествују и одрасли, а за ову годину спремили су и новину. Пре почетка програма на Сланој бари у недељу, 10. децембра, „Деда Мраз“ и „Вила Чаробница“ стићи ће у великим кочијама, делиће слаткише деци и позиваће их на представу.
-Захвалила бих се Сандри Стојков, организаторки, и Саши Крги, који сваки пут направи магичну сценографију и мој костим.
Velika „Afterfive“ humanitarna žurka u SKCNS Fabrici 10. decembra

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Родитељи, викенд на Сланој бари посвећен је „новогодишњој чаролији“ – Вила Чаролина и ове године усрећује најмлађе суграђане, а улаз је бесплатан (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.