Јавна презентација радова за доделу награде „Др Зоран Ђинђић“

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Dec.2023, 10:16

Јавна презентација радова за доделу награде „Др Зоран Ђинђић“

Јавна презентација радова у ужем избору за доделу Награде „Др Зоран Ђинђић“ за најбољи завршни рад на основним и мастер академским студијама из области филозофских и социолошких наука за школску 2022-2023. годину одржаће се у понедељак, 4. децембра 2023. године, с почетком у 11 часова, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у Сали за седнице на првом спрату зграде Ректората Универзитета у Новом Саду. Фото: Градске инфо На основу мишљења стручне Комисије, у саставу: проф. др Божо Милошевић и проф. др Уна Поповић, Филозофски факултет Универзитета у Новом Саду, на јавној презентацији биће представљена два рада:
– мастер рад „Разумевање модерне уметности са позиције Гадамерове херменеутике“
– мастер рад „Стицање знања и односа према телу кроз практичне вежбе и клиничку праксу студената медицине“.
Након јавне презентације радова, Одбор Фонда „Др Зоран Ђинђић“ ће на основу образложеног мишљења комисијe утврдити предлог за доделу наградe. Одлуку о додели награда „Др Зоран Ђинђић“ доноси Сенат Универзитета у Новом Саду.
Улаз је слободан.
Objavljeni prvi popusti koje će studenti imati sa novim karticama

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Јавна презентација радова за доделу награде „Др Зоран Ђинђић“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.